Hopp til hovedinnholdet

Prosjektmidler fra Stiftelsen Dam

Har du en god ide til hvordan bidra til et bedre liv med MS? Da kan midler fra Stiftelsen Dam være løsningen. 2. januar 2022 åpnes det for å søke midler fra tre av Dam sine programmer.

Programmene det åpnes for 2. januar er helse, forskning og ekspress. Klikk deg inn på de ulike programmene for å lese hva som kreves av de ulike. Dersom du oppfyller kriteriene og ønsker å søke midler gjennom MS-forbundet, kan du ta kontakt med prosjektrådgiver Kristi Herje Haga på kristi@ms.no eller 924 877 00. Hun hjelper deg videre i prosessen.

Forskning

Intern søknadsfrist for skissesøknad forskning er 1. februar. Du får svar på søknaden 14. april og er du med videre skal fullstendig søknad inn 20. mai. 15. oktober offentliggjøres tildeling av forskningsmidler.

Det er viktig at søknaden samsvarer med Dam sine kriterier for forskningssøknader og at MS-forbundet har en tydelig rolle i søknaden og at brukermedvirkning er godt diskutert.

Helse

Intern søknadsfrist for første utkast til MS-forbundet, er 15. februar. Tildeling er 15. juni.

Sum og prosjektbeskrivelse må samsvare med Dam sine krav til helsesøknader.

Ekspress

Fra 2022 har ekspress løpende søknadsfrist. Ekspress støtter små enkeltstående prosjekter og tiltak med fokus på lokal aktivitet og frivillighet, i et program med enkelt søknadsskjema og rask saksbehandling slik at det skal gå kort tid fra idé til gjennomføring.

For ideer anbefales det å ta en titt på prosjektbiblioteket til Dam.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.