Hopp til hovedinnholdet

Trå til for MS 2020 er i gang!

Strålende sol møtte deltagerne av årets «Trå til for MS» på Hove utenfor Arendal. 19 motiverte syklister er klare for fire dager med sykling!

Rammene kunne ikke vært bedre for årets «Trå til for MS». Sol og perfekt temperatur for sykling møtte deltagerne ved ankomst Hove leirsenter i dag. Motiverte og blide deltagere brukte første ettermiddag og kveld til å bli kjent, og til å få nyttig informasjon om årets arrangement. Smittevern grunnet Covid-19 er godt ivaretatt og deltagerne fikk utdelt plan for smittevern på første fellesmøte.

Sjekk av sykler

Det er viktig at utstyret er i orden til første sykkeldag som er søndag 9. august. Første kvelden blir sykler sjekket av ekspertene som er med på samlingen. Michael Andersen fra Pedal People leder sykkeldelen av arrangementet og har arrangert «Trå til for MS» tre ganger tidligere i samarbeid med MS-forbundet. Han har lang fartstid som syklist og har lagt opp løypene vi skal sykle disse dagene.

Bryte fordommer

Formålet med «Trå til for MS» er å motivere og inspirere personer med MS og deres pårørende til å få en bedre hverdag med aktivitet og trening, og å samle inn penger til MS-forbundets arbeid for MS. Trå til for MS er et arrangement som skal sette søkelyset på sykdommen MS, bryte ned fordommer og øke kunnskapen i befolkningen. 

Følg med i dagene som kommer for mer gøy fra «Trå til for MS».

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.