Hopp til hovedinnholdet

Trå til for MS 2021

Trå til for MS 2021 (Foto: Sven Ingar Moen)

Vi trår til igjen - blir du med? Trå til for MS 2021 arrangeres 14.-19. august 2021. Påmeldingen er åpen.

I samarbeid med Pedal People arrangerer MS-forbundet også i år, Trå til for MS - BikeBaseCamp Arendal.

Dette er et sykkeltilbud til deg som har MS og til deg som ikke har MS, som er glad i å sykle, og vil oppleve Sørlandet på to hjul sammen med andre.

Vi legger opp til turer på både landeveissykkel og mountainbikes. Det blir forskjellige tilbud hver dag – og turer av forskjellig lengde og vanskelighetsgrad. Utgangspunktet for landeveissyklingen er daglige turer på 60-80 kilometer med mulighet for å forlenge til 120-140 km. I terrenget blir turene naturligvis vesentlig kortere, men fortsatt med flotte opplevelser og mulighet for gode utfordringer.

Alle turene kjøres med kaptein/leder og hjelpere fra MS-forbundet i følgebiler med mat, drikke og annet utstyr.

 Utgangspunktet for MS-BikeBaseCamp er som i fjor, Hove Leirsenter på Tromøya like utenfor Arendal. Leirsentret ligger fantastisk til i vannkanten – midt i skjærgården på Sørlandet. Her er rikelig av lys og luft, og muligheter for bading og avslapning når vi ikke sykler.

     

Priser

Kr 5.500 for medlemmer av MS-forbundet

Kr 8.500 for ikke-medlemmer (medlemskap i MS-forbundet koster 520 kr).

      

Prisen inkluderer overnatting, måltider (også under sykkelturene) og to fulle sett med sykkelklær. For mer informasjon og påmelding www.pedalpeople.cc  (under fanen «Reiser»). Påmeldingsfrist 1. juni.

     

Spørsmål?

Har du spørsmål om Trå til for MS 2021?

Kontakt prosjektleder Eva Høili: eva@ms.no  eller 995 07 940

     

Vi forholder oss hele tiden til helsemyndighetenes anbefalinger i forhold til smittesituasjonen. Som vi har erfart det siste året kan situasjonen endre seg veldig raskt. Følg med på www.ms.no og Trå til for MS på Facebook. Eventuelle endringer i planlegging og program legges ut der. På Facebook og ms.no kan du se mange bilder, artikler og kommentarer fra en fantastisk opplevelse i fjor.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.