Hopp til hovedinnholdet

Vil du være med å utvikle egenmestringsverktøy for MS?

EgenMS er et brukerstyrt prosjekt finansiert av Stiftelsen DAM der personer som lever med MS samarbeider med forskere fra SINTEF om å utvikle egenmestringsverktøy. Disse skal gjøre det enklere å leve med sykdommen og å kommunisere hvordan man har det til pårørende og helsetjenesten.

Etter noen måneders forsinkelse pga koronapandemien, startet prosjektet i januar 2021 med en serie workshops der prosjektdeltakerne identifiserte en rekke ønsker og behov. Gjennom sommeren og høsten har tre forskere fra SINTEF og to mastergradsstudenter fra OsloMET analysert og bearbeidet datamaterialet fra workshopene og utarbeidet forslag til videreutvikling av prosjektet i flere retninger. To av videreføringsprosjektene starter i midten av januar. 

Har du lyst til å være med å utvikle slike verktøy? Du kan delta på ulike måter: Være med i arbeidsgrupper/workshops, svare på spørsmål skriftlig eller per telefon eller være med å teste mulige løsninger. Deltakelse er helt uforpliktende, og du kan når som helst trekke deg.

Vi inviterer til virtuelt informasjonsmøte (på Microsoft Teams) torsdag 9. desember 

for å fortelle mer om dette og om mulighetene til deltakelse i prosjektene.  Samme møte avholdes kl 12 og kl 17. Møtet vil vare i ca 45 min. Video av informasjonsmøtet blir tilgjengelig i ettertid for de som ikke har anledning neste torsdag.

Forhåndsregistrering er ikke nødvendig. Det er bare å klikke på lenken og delta på møtet. Hvis du bare har lyst til å se om dette kan være interessant for deg og ikke ønsker å identifisere deg, så er det helt i orden å logge seg på med et pseudonym.

Målgruppen for informasjonsmøtet er først og fremst personer som lever med MS, men i løpet av våren vil også pårørende involveres i prosjektet. Det er bare å dele lenken til møtet med de dere tror kan ha interesse av å delta. Seniorforsker Charlotte Haug er prosjektleder for EgenMS og kan kontaktes på charlotte.johanne.haug@sintef.no hvis du har spørsmål.

Her er lenkene til informasjonsmøtet:

Bli med fra datamaskin eller mobilapp torsdag 9. desember kl 12:

Klikk her for å delta i møtet

Bli med fra datamaskin eller mobilapp torsdag 9. desember kl 17:

Klikk her for å delta i møtet

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.