Hopp til hovedinnholdet

Webinar 3. desember

FFO inviterer til webinar i anledning FNs internasjonale dag for funksjonshemmede 3. desember. Webinaret handler om hvordan man kan ha det bra til tross for kronisk sykdom eller funksjonshemming, og hvilken rolle FFO skal ha på psykisk helse-området. 

Mange funksjonshemmede og kronisk syke opplever at arenaer som gir livskvalitet for andre er stengt eller vanskelig tilgjengelig for dem. En undersøkelse i regi av SSB viste nylig at funksjonshemmede er blant de som er minst tilfreds med tilværelsen. Det betyr likevel ikke at man er dømt til et trist liv om man er kronisk syk eller funksjonshemmet. Med dette seminaret ønsker FFO å rette søkelyset på hva som er viktig for å ha det bra til tross for at man lever med ekstra utfordringer. 
     
På arrangementet vil FFO blant annet presentere funn fra undersøkelsen "Hva skal til for å ha det bra når man lever med funksjonshemming eller kronisk sykdom". Arrangementstittelen er hentet fra denne undersøkelsen. Du vil også få en presentasjon av forsker og professor emerita Anne-Kristine Schanke om hva forskningen sier, og du inviteres til å mene noe om hvilken rolle FFO bør ta på psykisk helse-feltet.

       
Tidspunkt: Torsdag 3. desember kl. 12:00 - 13:30

     
Arrangementet vil foregå på Teams. De som er påmeldt vil få tilsendt lenke. Arrangementet er gratis og arrangeres av FFO (Funksjonshemmedes fellesorganisasjon). 

Påmeldingsfrist: tirsdag 1. desember

   

Program og påmelding finner du her

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.