Hopp til hovedinnholdet

Bestillingsskjema bok/film

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Produkter (skriv antall under hvert felt)

Boka beskriver historien til MS-forbundet som en nasjonal organisasjon, men også de ulike historiene til lokallagene. Jubileumsboka gjengir fortellingen om en bevegelse og utviklingen av den, og om noen av ildsjelene som skapte organisasjonen og preget den

"Du ser jo så godt ut!" er en inspirasjonsbok til deg som er kronisk syk. Men også til deg som lever tett på kronisk sykdom i hverdagen som pårørende eller som person i hjelpeapparatet.

"Ei brå vending" er historien om det å få MS i voksen alder og å leve med denne sykdommen på godt og vondt.

Kjøkkenpersonalet ved MSSH har laget en egen kokebok, basert på kostråd gitt av Nasjonalt kompetansesenter for multippel sklerose i Bergen.

Det ligger ofte stor verdi og interesse i å lese om andre som er i samme situasjon som seg selv. Bestilling av flere enn en merket med *1, må gjøres direkte fra utgiver.

"Når en i familien blir funksjonshemmet, blir hele familien det". Det å være funksjonshemmet rammer ikke bare pasienten,- hele familielivet preges ofte av endrede livsvilkår.

MS debuterer vanligvis når man er mellom 20 og 40 år, altså i den alderen da man er fruktbar og tenker på å stifte familie. Bestilling av flere enn en merket med *1, må gjøres direkte fra utgiver.

"Arrene på innsiden" er en dokumentar- og opplysningsfilm om det å leve med multippel sklerose - MS.

MS-forbundet har i samarbeid med helsepersonell laget et studiehefte om MS. Heftet er et supplement til filmen "Arrene på innsiden" som kom i fjor høst, men heftet kan også brukes alene.

Bestiller:

Kontaktinfo

MS-forbundet:

Tel: 22 47 79 90 (09.00 - 15.00) 
E-post: epost@ms.no

MS-senteret:

Tel: 67 06 29 00 
E-post: info@mssenteret.no 

MS-forbundet

Stiftet: 1966
Medlem av FFO: 24.09.1980
Antall medlemmer: ca. 9 000
Antall lokallag: 48

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.