Hopp til hovedinnholdet

Bestillingsskjema hefter

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Produkter (skriv antall under hvert felt du ønsker å bestille)

Heftet er for deg som opplever kognitive endringer som følge av nevrologisk sykdom eller skade.

Med denne brosjyren ønsker MS-forbundet, Norsk Epilepsiforbund, Norges Parkinsonforbund og CP-foreningen å sette kognitive problemer på dagsorden.

Heftet er for deg som som opplever kognitive endringer som følge av nevrologisk sykdom eller skade.

Dette heftet er beregnet på deg som vil vite mer om fatigue ved MS. Fatigue er et begrep som kan oversettes med økt trøtthet, utmattelse eller ikke ha ork. Bestilling av flere enn et hefte merket med *1, må gjøres direkte fra utgiver.

Denne brosjyren henvender seg til deg som vil vite mer om multippel sklerose (MS). Du har kanskje nettopp fått diagnosen av din lege eller har hatt sykdommen en stund og vil vite mer. Kanskje du er pårørende eller har en venn med MS og ønsker kunnskap om sykdommen for bedre å kunne støtte og forstå. Bestilling av flere enn et hefte merket med *1, må gjøres direkte fra utgiver.

Mestringsboken er en bok om Mestring - av og for personer med MS. Dette er ikke en oppskrift på hvordan du skal eller bør mestre din sykdom. Boken forteller i stedet noe om hvordan deltakerne i et prosjekt selv mestrer sin MS. Den gir ikke medisinske råd; de må du få fra helsepersonell du ellers søker hjelp hos. Vi håper at boken kan være til hjelp for deg når du søker ny kunnskap om MS og i din kontakt med helsevesenet. Vi har organisert mestringserfaringene punktvis etter emne. Ønsket har vært å lage kortfattede og oversiktlige framstillinger

(i samarbeid m/Astra Tech)
For de aller fleste voksne er det en selvfølge selv å ta hånd om sine naturlige funksjoner. Det er vi lært opp til fra vi var små. Når man får en kronisk sykdom som MS, oppstår det ofte forandringer av vannlatingsfunksjonen. Dette kan by på store utfordringer både fysisk og mentalt. Målet med denne brosjyren er å informere om de ulike problemene, hvorfor de oppstår og hvilken hjelp som finnes. Bestilling av flere enn et hefte merket med *1, må gjøres direkte fra utgiver.

De fleste kvinner får på et tidspunkt i livet et ønske om å få barn. Det gjelder også kvinner med en kronisk sykdom som MS. Mange spørsmål kan melde seg når et par vurderer å bli gravide. Dette heftet gir svar på noen av de spørsmålene som kan ha betydning når et par skal ta et valg.

Denne boken tar for seg seksualitet i forhold til multippel sklerose.

MS-forbundet har laget denne brosjyren i nært samarbeid med pårørende. Innholdet bygger på erfaringer både fra pårørende og personer med MS.

Denne brosjyren gir informasjon om:
•Normal vannlating og tarmfunksjon
•Endringer som kan oppstå hos personer med MS
•Generelle råd om vannlating og tarmfunksjon
•Utredning og behandling av vannlatings- og tarmforstyrrelser

En informasjonsbrosjyre til deg som er pårørende til en person med sykdommen Multippel Sklerose.

En brosjyre om hvordan å leve med spastisitet.

En brosjyre for foreldre om symptomer og andre ulike sider om livet med MS

Bestiller:

Kontaktinfo

MS-forbundet:

Tel: 22 47 79 90 (09.00 - 15.00) 
E-post: epost@ms.no

MS-senteret:

Tel: 67 06 29 00 
E-post: info@mssenteret.no 

MS-forbundet

Stiftet: 1966
Medlem av FFO: 24.09.1980
Antall medlemmer: ca. 9 000
Antall lokallag: 48

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.