Hjem / Arrangementer / Familiedag i Skien Fritidspark

Familiedag i Skien Fritidspark

Vi markerer Nasjonal MS-Dag. FAMILIEDAG med grilling for store og små, med og uten familie

  • Lokasjon

    Telemark MS-forening

  • Type

    Sosialt

  • Dato

  • Pris

    Gratis

Telemark MS-Forening ønsker å invitere alle sine medlemmer til en hyggelig familiedag i Skien Fritidspark lørdag 31.08.24 kl 13.00-16.00. Dette blir en super dag hvor man kan ta med hele familien - inklusive barn og barnebarn!

Ved ankomst vil man få utdelt armbånd som gir fri tilgang til alle utendørs aktiviteter som finnes i Fritidsparken. Her er det virkelig mye å velge i – og man vil garantert finne noe som passer for alle aldersgrupper. Vi vil også ha egen aktivitør som vil kunne være behjelpelig med veiledning her.

Videre så vil det bli grilling av hamburgere og pølser – mineralvann, kaffe og is til de som ønsker det. Og ikke minst sosialt og hyggelig med andre!

Arrangementet er helt gratis for våre medlemmer – og vi kan dekke overnatting for medlemmer med lang reisevei*. Hvis man trenger overnatting er det viktig at en sier fra så fort som mulig – da det er begrenset med reserverte rom.

Vi har bindende påmelding for å kunne beregne nok mat for grilling 😊

Sted: Skien Fritidspark – Aktivitetsparken (Utenfor Cafe Pucken)
Dato: Lørdag 31.08.24 kl 13-16
Påmeldingsfrist: 30.07.24 – Send epost til tobben@gmail.com med hvor mange dere kommer fra din familie. Ved behov overnatting si fra så fort som mulig.
Gi beskjed om evnt spesielle behov/allergier ved påmelding.

OBS: Om man bestiller overnatting og ikke kommer på arrangementet allikevel – så vil man bli fakturert for den reelle kostnaden for hotell. Dette da vi har ikke mulighet til å avbestille rom på kort tid.

Sjekk hjemmesiden for oversikt alle aktiviteter: https://skienfritidspark.no/
Vi ønsker å ha det hyggelig sammen sosialt utendørs denne dagen – armbåndene gir derfor ikke tilgang til badeland. * Maks 1 hotellrom pr familie.

Håper vi ser så mange som mulig av dere!
Mvh Styret i Telemark MS-Forening