Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Pårørende

Bli kjent med Torbjørn

Jeg å fylle hverdagen med forskjellige hobbyer. Er ivrig 3D printer og Rc-entusiast, kan også glimte til å strikke sokker en sjelden gang.

Malin P. Gravdahl

Hverdagen min består mest i jobb og ellers mannen jeg deler tak med og hans datter på 13. Jeg er veldig glad i å kjøre bil, bruker mye tid på å høre på musikk eller lese bøker, mest lydbøker nå i senere tid.

Har MS

Bli kjent med Ivar

Jeg liker å være sammen med familien, gå tur med hunden, trene, hagearbeid, litt skogsarbeid og snekring. Jeg er sosial, åpen og har et godt humør.

Pårørende

Bli kjent med Eilif

Jeg er pensjonist, men arbeider 60 %. På fritiden har jeg fritidseiendommer som jeg liker å pusle med, samt å drive med jakt og fiske. Jeg er glad i mennesker og liker å være med venner og familie.

Under 40 år

Bli kjent med Lise

Jeg er veldig glad i å være ute i naturen, ellers er jeg veldig sosial som person. Så liker jeg å være med venner og sosiale sammenhenger.

Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Monika

Jeg bruker mye av tiden min på familie, hund og MS-foreninga. Det betyr mye å kunne hjelpe andre som har MS og de pårørende. Jeg er en person som lett kan relatere til unge med MS i familieliv. 

Portrettbilde av Elisabeth Ottestad
Har MS

Bli kjent med Elisabeth

Jeg liker å gå turer, trene og QiGong, meditere, lage god mat, reise og være i lag med gode venner. Som person er jeg åpen, ærlig, medfølende og klok.

Pårørende

Bli kjent med Bente Helene

Jeg liker å lese, periodevis, og er glad i å strikke litt. Jeg gir gjerne av meg selv og jeg har vært pårørende i mange år. Selv om jeg nå har blitt alene, er jeg fortsatt en pårørende inni meg.

Portrett av Asgeir Berg
Pårørende

Bli kjent med Asgeir

Jeg elsker å stelle i hagen, eller være ute på tur i skogen og fjellet. Jeg liker å lese, og er glad i historie. Som person er jeg rolig, empatisk og lyttende.

Portrett av Solgunn Asmyrh Lindtveit
Pårørende

Bli kjent med Solgunn

Jeg vil beskrive meg selv som en omsorgsfull person. På fritiden liker jeg å fiske.