Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrettbilde av Tove
Har MS

Bli kjent med Tove

Jeg er veldig glad i friluftsliv, særlig toppturer, turorientering, plukke sopp og besøke DNT-hytter. Jeg spiller også i korps, elsker å gå på konserter, spille brettspill og å henge med de to fantastiske barna mine.

Portrettbilde av Sverre Mykland
Pårørende

Bli kjent med Sverre

Jeg er en mann som er glad i å ha familie og venner rundt meg, og som liker tur og hverdagsliv. Jeg liker meg godt i både skog og skjærgård, men lykken kan også være en god krim med kona i nabosofaen.

Har MS

Bli kjent med Bent Harald

I det daglige blir det mye trening og turer for å holde kroppen i form. Liker å snekre og stelle i hagen, og bruke tid med familie og barnebarn. Som person er jeg pålitelig, raus og omsorgsfull.

Portrettbilde av Marianne Solland Johnsen
Har barn med MS, Pårørende

Bli kjent med Marianne

På fritiden liker jeg å være med familien, strikke og ta en kopp kaffe med gode venner. Som person er jeg forståelsesfull og lyttende.

Portrettbilde av Kristine Berntsen-Munkhaug
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Kristine

Jeg liker å være med venner og familie, gå turer, samt slappe av med en god serie. Jeg vil beskrive meg selv som en god lytter, omsorgsfull og glad.

Portrettbilde av Rita Rudrud
Har barn med MS, Pårørende

Rita Rudrud

På fritiden liker jeg å holde på med håndarbeid, gå turer, trene og være sosial. Som jeg person er jeg utadvendt, og jeg liker og møte nye mennesker. Jeg prøver å hjelpe til med det jeg kan.

Portrettbilde av Mona Strand
Pårørende

Bli kjent med Mona

Jobben min tar en god del av hverdagen men utenom den liker jeg å reise. Jeg elsker å være sammen med barn og barnebarn. MS foreningen I Bergen er en aktiv forening så det blir endel frivillig arbeid. Jeg elsker også å kjøre motorsykkel, vår, sommer og høst.

Portrettbilde av Kristin Fuglø
Har MS

Bli kjent med Kristin

Eg er sosial og bryr meg om folk rundt meg. Det er greit snakke om det som er viktig, men òg det som er gøy. Eg er skapande og fantasifull, trener, ordnar hagen, lagar mat. Eg kan alltid segle, men må segle med den vinden eg har.

Portrettbilde av Christoffer Aasen Johannessen
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Christoffer

På fritiden liker jeg å være aktiv sammen med venner og familie, eller å slappe av med en god film eller serie. Jeg har to døtre på 2 og 8 år, og samboer. Jeg trener mye på sykkel og spiller frisbeegolf. Som person er jeg positiv og sosial.

Har MS

Bli kjent med Thorgrim

Jeg liker å spille sjakk og er engasjert som frivillig i flere styrer. Jeg har to hunder. Som person er jeg nysgjerrig, positiv og aktiv i hverdagen.