Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Har MS

Bli kjent med Rita

Jeg liker å være i aktivitet, og klatrer på klatresenter et par ganger i uka. I tillegg liker jeg meg ute med familiens hund, kjører mc og trenger litt adrenalin i hverdagen. Ellers går det mye tid til familien min.

Har MS

Bli kjent med Grete

På fritiden liker jeg å være sammen med familie og venner. Som person er jeg snill, åpen og inkluderende, og jeg er flink til å se mennesker.

Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Alice

Hverdagen brukes mye til arbeid og familie. Jeg er veldig glad i musikk. Liker fjellturer, å trene, og å være sosial i alle mulige settinger. Langt over snittet glad i dyr.

Har MS, Pårørende, Under 40 år

Bli kjent med Kamila

På fritiden liker jeg å lese bøker, gå på tur og reise. Som person er jeg trofast og snill. Jeg snakker flytende polsk.

Har MS

Bli kjent med Marit Irene

Jeg liker å være sammen med barnebarn, gå turer i skog og mark eller bare være ute. Jeg kan litt om mange ting, og er en glad og engasjert person.

Pårørende

Bli kjent med Torbjørn

Jeg å fylle hverdagen med forskjellige hobbyer. Er ivrig 3D printer og Rc-entusiast, kan også glimte til å strikke sokker en sjelden gang.

Pårørende

Bli kjent med Malin

Hverdagen min består mest i jobb og ellers mannen jeg deler tak med og hans datter på 13. Jeg er veldig glad i å kjøre bil, bruker mye tid på å høre på musikk eller lese bøker, mest lydbøker nå i senere tid.

Har MS

Bli kjent med Ivar

Jeg liker å være sammen med familien, gå tur med hunden, trene, hagearbeid, litt skogsarbeid og snekring. Jeg er sosial, åpen og har et godt humør.

Pårørende

Bli kjent med Eilif

Jeg er pensjonist, men arbeider 60 %. På fritiden har jeg fritidseiendommer som jeg liker å pusle med, samt å drive med jakt og fiske. Jeg er glad i mennesker og liker å være med venner og familie.

Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Lise

Jeg er veldig glad i å være ute i naturen, ellers er jeg veldig sosial som person. Så liker jeg å være med venner og sosiale sammenhenger.