Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrettbilde av Elisabeth Ottestad
Har MS

Bli kjent med Elisabeth

Jeg liker å gå turer, trene og QiGong, meditere, lage god mat, reise og være i lag med gode venner. Som person er jeg åpen, ærlig, medfølende og klok.

Pårørende

Bli kjent med Bente Helene

Jeg liker å lese, periodevis, og er glad i å strikke litt. Jeg gir gjerne av meg selv og jeg har vært pårørende i mange år. Selv om jeg nå har blitt alene, er jeg fortsatt en pårørende inni meg.

Portrett av Asgeir Berg
Pårørende

Bli kjent med Asgeir

Jeg elsker å stelle i hagen, eller være ute på tur i skogen og fjellet. Jeg liker å lese, og er glad i historie. Som person er jeg rolig, empatisk og lyttende.

Portrett av Solgunn Asmyrh Lindtveit
Pårørende

Bli kjent med Solgunn

Jeg vil beskrive meg selv som en omsorgsfull person. På fritiden liker jeg å fiske.

Portrettbilde av Marthe Lindberg
Pårørende

Bli kjent med Marthe

På fritiden er jeg veldig glad i å trene og lese. Jeg vil beskrive meg selv som en rolig, trygg, omsorgsfull og tillitsfull person.

Portrettbilde av Gro
Har MS

Bli kjent med Gro

Jeg er utdannet sosionom og jobber innenfor "livsmestring og avhengighet". Jeg tror at sosionombakgrunnen min er veldig nyttig som likeperson. I tillegg er jeg veldig glad i å strikke, og må alltid ha noe mellom hendene. Jeg er også aktiv innenfor lokalpolitikken.

Portrett av Åse
Pårørende

Bli kjent med Åse

Jeg liker å gå turer, strikke og være med familie og venner. Som person er jeg omsorgsfull, nysgjerrig, lærevillig og til å stole på.

Portrettbilde av Pål
Har MS

Bli kjent med Pål

Jeg liker å arbeide, så identifiserer meg godt med låten "Ærbeskær". Jeg kjører veteranmoped og er glad i å sykle. Jeg har tre gutter og jobber 100% som ingeniør.

Portrettbilde av Tanya
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Tanya

Når jeg ikke er på jobb trives jeg i selskap med familien min, ellers lesing og strikking. Jeg er en veldig sosial og smilende person. Jeg elsker utfordringer, og finne kreative løsninger.

Portrett av Katrine
Har MS

Bli kjent med Katrine

Jeg liker å være med familie og venner, og trives både alene og med andre rundt meg. Jeg liker å gå turer og å være aktiv, og trener sammen med andre med MS to ganger i uken. Jeg tror jeg er en god samtalepartner, og er komfortabel med å snakke om det meste.