Hjem / Arrangementer / Medlemstur til Stockholm

Medlemstur til Stockholm

Fredrikstad inviterer til medlemstur til Stockholm

Bilde som viser Stockholm by med en rødlig himmel over.
Photo by Raphael Andres on Unsplash
  • Lokasjon

    Fredrikstad MS-forening

  • Type

    Tur

  • Dato

Program

Dag 1 ; Årjäng , Ørebro, Stockholm:
Avreise fra Fredrikstad ved Torvbyen kl. 09.15. Turen går til Årjäng hvor det blir formiddagsmat på familiedrevne Broms Cafe med eget bakeri. Her får vi servert landgang med pålegg av ulike slag! Ferden fortsetter til Ørebro hvor vi gjør en stopp for en matbit på sjarmerende Ørebro slottscafe. Utpå kvelden ankommer vi Stockholm og sentralt beliggende hotell Scandic Grand Central hvor vi skal bo i to netter. Felles middag om kvelden.

Dag 2, Stockholm :
Dagen starter med avslappende frokost på hotellet. Deretter blir vi møtt av vår Stockholmsguide på hotellet. Med buss og guide begir vi oss ut på tur for å bli kjent med noen av Stockholms kjente og ukjente perler. Deretter blir det tid på egen hånd før vi møtes på ettermiddagen for å reise til Djurgården hvor vi skal besøke ABBA-museet.

En kveld utenom det vanlige venter! Først blir vi med på guidet omvisning hvor vi blir kjent med sider ved ABBA man tidligere ikke har sett, og hvor vi også vist hva som skjedde bak scenen. Deretter blir det servert middag. Ved desserten blir vi underholdt av ABBAs kostymedesigner Owe Sandström. Deretter går turen tilbake til hotellet for en god natts søvn.

Dag 3; Filipstad, Töckfors, Fredrikstad:
Frokost på hotellet før avreise. Benstrekk underveis før ankomst Saxå Bruk ved Filipstad. Stedet må sies å tilhøre gastronomiens høyborg i Sverige. Her holder Carl Jan Granqvist hus. Han er professor i matkunst, TV profil og vinkjenner. Vi blir servert middag og får høre den spennende historien om stedets virksomhet. Etter et minnerikt måltid fortsetter vi til Töcksfors hvor vi skal fika (kaffe og kake) på Waterside cafe tett ved Dalslands kanal. Deretter retur til Fredrikstad.

Pris og påmelding

Egenandel kr 1500 pr person innbetales til kontonr. 1000.08.78516. Bindende påmelding innen 31. mai til Maja. Gi beskjed om
eventuelle spesielle behov ved påmelding!

Fredrikstad MS-forening

Maja Bolkan Kristiansen

Styremedlem