Hjem / Gi en gave / Start din egen innsamling

Start din egen innsamling

Skal du feire bursdagen din? Bli med på Trå til for MS? Arrangere loppemarked? Gjør som hundrevis av andre - start din egen innsamlingsaksjon til inntekt for en verden uten MS.

Det å starte en innsamlingsaksjon er både givende og gøy. Og for mange er det en fin plattform å fortelle sin historie og dele sitt engasjement med eget nettverk. Noen velger å samle inn penger alene, mens andre velger å gjøre det sammen med venner, kollegaer eller andre. Det finnes mange gode digitale løsninger som hjelper deg med å få folk med å bidra i din innsamling.

Innsamling på Facebook

Facebook er en enkel og veldig populær måte å starte en innsamlingsaksjon på. Du setter opp en innsamling på kun få minutter og har derfra tilgang til å invitere og engasjere nettverket til å bli med å bidra. Du har også full oversikt over hva som er samlet inn til hver en tid og du kan enkelt kommunisere med giverne underveis. Det beste av alt er at Facebook tar ingen gebyrer, så alt som samles inn går rett til MS-forbundets arbeid.

Innsamling på Spleis

Spleis er en kjent innsamlingskanal for de fleste i Norge, hvor Sparebanken står bak løsningen. Det er enkelt å sette opp, enkelt å dele med venner, familie og kjente. Her er det flere betalingsløsninger tilgjengelig for giveren og man kan velge å donere anonymt.

La deg inspirere av andre innsamlere

Våre beste tips til hvordan lykkes med egen innsamling

Vi kan hjelpe deg i gang

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å starte en innsamling på Facebook til inntekt for MS-saken kan du gjerne ta direkte kontakt med på tlf: 22 47 79 90 eller send en mail til june@ms.no.

Dersom du har samlet inn penger eller bare vil gi en gave i forbindelse med en merkedag, kan du også bare overføre gaven til vår konto: 7038.05.40043
Fint om du skriver for- og etternavn samt anledningen i meldingsfeltet i nettbanken.