Hopp til hovedinnholdet

Om oss

Nordmøre Ms-forening

Om oss

NORDMØRE MS FORENING

Nordmøre MS-forening, er en forening for personer med MS og deres pårørende. Vi har også plass til de som vil støtte oss med et medlemskap, men først og fremst er det en forening for MS-rammede og deres familier.

 

En av foreningens oppgaver er å øke medlemmenes og helsepersonells forståelse av sykdommen. Nordmøre MS- Foreningen har et aktivt styre og er representert både på regionsnivå og på landsmøter. Vi har blant annen hatt foredrag av nevrolog og MS-sykepleiere fra nevrologiskavdeling i Molde, Aure rehabiliteringssenter, samarbeid med Lærings- og mestringssenteret ved Kristiansund sykehus og Nordmøre Parkinsonsavdeling.

 

Om du trenger noen å snakke med, har vi likemenn lokalt og nasjonalt i MS-Forbundet. Oversikt over alle likemenn både for de med MS, for pårørende og for unge med MS finnes i «MS-bladet» og på MS.no. Alle likemenn har taushetsplikt.

 

Medlemsmøter har vi den siste mandagen i måneden utenom i januar, juni, juli, august og desember. Vi møtes klokken 18.00, vanligvis i Kristiansund. En gang i året prøver vi å arrangere medlemsmøte ellers på Nordmøre. På noen medlemsmøter tas temaer opp som direkte eller indirekte berører oss med MS eller våre pårørende, mens det andre ganger kun er sosialt.

 

I stedet for medlemsmøte i januar arrangeres Nyttårsfest og i august markerer vi den Nasjonale MS-dagen.

 

Med ujevne mellomrom drar vi på medlemsturer.

Ønsker du å bli medlem eller vil ha nærmere informasjon om MS ta kontakt med MS-forbundet: Tel: 22 47 79 90 (08.30 - 15.00) 
E-post: epost@ms.no

Velkommen som medlem!

Hva skjer?

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.