Hopp til hovedinnholdet

Tromsø og Omegn MS-forening

Velkommen til Tromsø og Omegn MS-forenings hjemmeside. 

Siden våren 2022 har mange opplevd dårligere virkning og flere bivirkninger etter bytte fra Fampyra til Fampridine Accord. MS-forbundet har fulgt saken nøye.

Har du MS og vil være med å kartlegge hvordan det er å leve med MS i Europa? 

Under årets Arendalsuka skal MS-forbundet ha to åpne og gratis arrangementer.

30. mai deler MS-forbundet ut hele 2,5 millioner kroner fra vårt forskningsfond. Du er velkommen til å delta på utdelingen!

Få informasjon om tid og sted for årets MS-konferanser. 

Tirsdag 25. april klokka 18 er vi klare for sending av vårt andre webinar i rekken eldre med MS. Denne gang er temaet litt mer generelt: Å bli eldre med MS.

Har du hatt en e-konsultasjon? Da kan du delta i en spørreundersøkelse som gir viktig kunnskap og innsikt i hvordan slike konsultasjoner oppleves. 

1. juni starter Jan Anders Istad som interessepolitisk rådgiver i MS-forbundet.

Har du blitt oppringt av Dialog Norge på vegne av MS-forbundet? I perioden mars-april ringer vi medlemmer og støttespillere for å spørre om støtte, slik at vi kan gjøre enda mer for de som lever med MS og deres pårørende.

Fra talerstolen til Senterpartiets landsmøte i dag, fortalte finansministeren Trygve Slagsvold Vedum at han fikk MS for tre år siden.

MS-medisinen Kesimpta ble i dag godkjent for behandling av voksne med relapserende remitterende MS (RRMS).
– Dette er et paradigmeskifte og et riktig skritt mot persontilpasset behandling, jubler generalsekretær i MS-forbundet Magne Wang Fredriksen.

Tirsdag 21. februar klokka 18 sender MS-forbundet første av tre webinarer med tematikken eldre og MS. 

MS-forbundet er glade for at vi nok en gang kan arrangere leir for familier der mor eller far har MS. Stedet er Dyreparken Hotell i Kristiansand, 8. - 11. august.

På 1990-tallet ble de første behandlingene som kunne bremse utviklingen av MS – de såkalte bremsemedisinene – utviklet. Siden den gang har det kommet flere legemidler på markedet. Men hva finnes egentlig i dag? Og hvordan virker de?  

Prosjektgruppen i vaksinestudien NevroVAX kommer med en påminnelse om at mange med MS bør revaksineres. 

I over ti år har Bente Skog svart på spørsmål fra MS-forbundets medlemmer. «Rettighetstelefonen – spør sosionomen» er et gratis tilbud til alle med MS og deres pårørende.

Denne uka hadde MS-forbundets styre sitt første styremøte.

MS-forbundet har denne uken sendt ut medlemskontingenten for 2023. Vi gjør oppmerksom på at vi sender ut kontingenten både på SMS og epost. 

23 år gammel fikk Aleksander Vollebekk Olsen MS-diagnosen. Fem år senere har han suksess med å skape sin egen arbeidsplass der han får brukt sine talenter for form og farge.

I løpet av 2023 skal MS-forbundet arrangere tre nye webinarer, der temaet er MS og eldre. Prosjektet er støttet av Stiftelsen Dam. 

Kontaktinfo

Leder: Lise Johnsen
93013501


Ungkontakt: Stine Marie Mørk
47848222

GULLKORN

Smilet er den korteste distansen mellom to mennesker.

 

Hva skjer?

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.