Hopp til hovedinnholdet

Nyheter

SMS tjeneste. Vi har en mistanke om at mange av våre medlemmer ikke er like opptatt av og lese mail eller oppsøke informasjon på internet. Vi ønsker derfor og teste ut en tjeneste som kan hjelpe oss med og sende ut tekstmeldinger til mobil.

Som dere sikkert har lagt merke til, er det litt mystisk og kryptisk navn på avsender. Desverre tillater ikke systemet og ha fullt navn, Sandefjord MS-Forening, er for langt. For at det skal passe inn og være kort nok, vil meldingen komme fra SFJ MS.

Dette er ikke en tjeneste som skal koste noe og motta, det vil foreløpig heller ikke være mulig og besvare. Om du har spørsmål vedrørende dette, eller om du ønsker og reservere deg for slike meldinger, send en epost: sandefjord.ms.forening@gmail.com

Vi tror ikke vi kommer til å sende ut veldig mye meldinger, også denne tjenesten har en pris, selv om det er langt billigere enn vanlige brev og porto. Vi skal prøve og finne en balanse mellom det som er av nødvendig informasjon og ting som kommer oss for øret, som vi tror kunne passe for våre medlemmer.

Bruk gjerne epostadressen over om dere har ønsker eller tanker som dere vil dele med oss.

Med vennlig hilsen oss i styret

Klikk for og laste ned brev.

Hva Skjer?

Likemenn

Anne Torill Gunnestad

annetorillg@sfjbb.net

Tlf: 97 40 74 34

Ung med MS

Vi har for tiden kontaktperson for Ung med MS. Pernille Grennes tlf 913 88 517. Ring gjerne eller kontakt oss på mail. Vi kan formidle kontakt. Vi har 6 medlemmer under 40.

sandefjord.ms.forening@gmail.com

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.