Hopp til hovedinnholdet

Om oss

Sti: / Drammen og omegn / Litt om oss /
Litt om oss

Drammen og Omegn MS-forening ble stiftet i 1966 og har pr. i dag ca. 230 medlemmer fordelt på MS-syke og pårørende.

Vi har 6 medlemsmøter i året + julebord. Er været bra blir det gjerne en grillaften i julimåned. Vi pleier også å ta en vår/sommertur til et hotell hvor vi kan få noen fine dager sammen. I år har vi begynt å invitere til medlemsmøter via lokalavisen Drammens Tidende, mens invitasjon til spesielle arrangementer som sommertur, julebord etc. sendes pr. post.

Bevertning til medlemsmøter er det foreningens Arbeidskomite som sørger for, slik at vi kan kose oss med kaffe og vafler. Loddsalg med umiddelbar trekning har vi for å få dekket noe av møteutgiftene. Loddsalg på kjøpesentre enkelte lørdager i løpet av året også med til å dekke noen av utgiftene til turer etc.

På medlemsmøtene har vi forskjellige program som f.eks. forelesere som kan snakke om temaer med relasjon til MS. Vi har en fast gjest i løpet av året og det er Nevrolog Astrid Edland som pleier og komme til oss på høsten. Hun forteller da om det siste innen MS-forskning, ellers har vi også forelesere som snakker om trygderettigheter, hjelpemidler (også med demonstrasjon av disse). Vi har også hatt representanter for firmaer som driver med kosttilskudd og kroppspleie som har demonstrert og også solgt sine produkter.

Noen møter har vi uten tema og da bare hygger vi oss.

Årsmøte avholdes vanligvis i mars måned, vår/sommertur i mai/juni og julebord i desember.
Vanlige møter er gratis for deg når medlemskontingenten er betalt, mens på turer og julebord koser vi oss litt ekstra, så da må du regne med en beskjeden egenandel.

Vil du motta informasjon fra oss på mail (og spare foreningen for utgifter), kan du sende din mailadresse til Kristin sekretær på adressen: Fra MS-forbundet sentralt vil du motta MS-Bladet 4-5 i året, samt kontingentgiroen selvfølgelig. Vi håper å se deg ! Med vennlig hilsen Drammen og Omegn Ms-forening

Hva skjer?

Sponsor

Medlemsmøte

Onsdag 14. novemer kl. 19.00-

Medlemsmøte på Eikertun helsehus, Chr. IV vei 25, Hokksund. Vi har medlemsmøte sammen med Kongsberg  og får besøk av nevrolog Astrid Edland.

Personvern Logg inn

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.