Hopp til hovedinnholdet

Skattefradrag for gaver

Alle som har gitt 500 kroner eller mer i gave til MS-forbundet i løpet av et kalenderår kan få skattefradrag for gaven(e), forutsatt at vi har ditt fødselsnummer. Du kan få skattefradrag for gaver inntil 25 000 kroner.

For at du skal få skattefradrag for gaver gitt til MS-forbundet krever skattemyndighetene at gaven innberettes av MS-forbundet. Du kan ikke rapportere in dette selv. 

MS-forbundet innberetter gaver fra privatpersoner og bedrifter/organisasjoner i henhold til Skattedirektoratets retningslinjer. Det betyr at alle gaver mellom kroner 500 og 25 000 kroner vil bli innberettet dersom vi har fødselsnummer eller organisasjonsnummer til giver. Slik kommer gaven automatisk med i selvangivelsen. 

Hvis vi ikke har ditt fødselsnummer så kan du enkelt legge dette inn selv på vår sikre side for innrapportering av fødselsnummer: 
 

Skjema for innrapportering

Alternativt så kan du ta kontakt med oss i MS-forbundet på telefon 22 47 79 90 og oppgi ditt fødselsnummer. Vi er tilgjengelig på telefon fra kl. 09.00-15.00 (mandag-fredag).

NB! Frist for å melde inn ditt fødselsnummer er 17. januar 2022.

Du finner mer informasjon om skattefradrag for gaver til veldedige formål på Skatteetaten sine nettsider.

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.