Hjem / Aktuelt / Rimelig advokathjelp, fremtidsfullmakter og gratis testamenthjelp

Rimelig advokathjelp, fremtidsfullmakter og gratis testamenthjelp

En avtale mellom MS-forbundet og Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell AS gir deg som medlem fordeler og juridisk bistand.

Illustrasjonsbilde i sort/hvitt som viser to menn som håndhilser.

Avtalen gir deg som medlem en gratis førstegangskonsultasjon på inntil en time. Her vil advokaten blant annet hjelpe deg å avdekke om saken din er dekket av den offentlige ordningen for fri rettshjelp eller av forsikring. Advokaten går gjennom saken din og gir deg råd for hvordan du skal gå videre.

Redusert timepris på advokathjelp

Hvis du ønsker å bruke advokathjelp utover denne gratistimen, får du en redusert timepris på 1356 kroner (inkludert mva). Hvis du ønsker det, vil en partner i advokatfirmaet ivareta saken din.

Arv og testament

Gjennom denne avtalen kan du få hjelp til å gå gjennom dine arveforhold og eventuelt skrive et testament. Det kan være at arveloven bestemmer hva som skal skje med deler av arven etter deg, og deler kan du selv bestemme over. Dette vil advokatfirmaet hjelpe deg med å finne ut av.

Mange ønsker å tilgodese én eller flere hjertesaker i testamentet sitt. Det kan være med en avsatt sum, en prosent av arven eller for eksempel eiendeler. Dette bestemmer du helt selv.

I avtalen med Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell ligger det at MS-forbundet dekker advokatutgiftene dine i forbindelse med testament med inntil 5 timer, dersom MS-forbundet er tilgodesett i testamentet. MS-forbundet får ikke kjennskap til innholdet i testamentet eller hvem som har skrevet det, med mindre du selv forteller det.

Fremtidsfullmakt

Du kan bruke denne avtalen dersom du trenger hjelp av en advokat til å skrive en såkalt fremtidsfullmakt. En fremtidsfullmakt gjør at du selv kan bestemme hvem som skal ta vare på deg og dine personlige og økonomiske interesser hvis du ikke lenger er i stand til å gjøre det selv, for eksempel på grunn av sykdom.

Slik benytter du deg av medlemsfordelen

Ta kontakt med Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell på telefon 22 17 74 00 eller epost advokat@klovfjell.no. Fortell at du er medlem av MS-forbundet og ønsker å benytte deg av medlemsavtalen.

Spørsmål om denne medlemsfordelen rettes direkte til Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell (klovfjell.no) eller til oss via telefon 22 47 79 90 eller epost@ms.no

Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell logo