Hjem / Aktuelt / Cathrine sitt engasjement for MS-saken

Cathrine sitt engasjement for MS-saken

Det kan være mange grunner til å starte en innsamling. Mange deler med oss at deres personlige tilknytning til MS motiverer dem til å bidra. For andre handler det om å samle inn midler til en viktig sak, men også om å finne inspirasjon og glede i selve prosessen. Her er Cathrine Haugland sin historie. 

Cathrine Haugland

I 2013 ble jeg diagnostisert med MS, jeg var da 36 år gammel og hadde tre små barn. Å få MS-diagnosen vekket usikkerhet og bekymring for fremtiden. Jeg har alltid vært glad i bevegelse og aktivitet, og spesielt friluftsliv har alltid vært viktig for meg.

Da jeg stod ovenfor MS-diagnosen, fryktet jeg at denne tilstanden ville begrense mulighetene mine. I perioder hvor jeg ikke kan gjøre alt, er gleden ved trening og aktivitet blitt en drivkraft. Å opprettholde en følelse av normalitet og kontroll over min egen kropp har vært avgjørende for å akseptere det å leve med MS.

Fellesskapet har vært en god støtte

I dårlige perioder har deltakelse i aktiviteter gjennom MS-forbundet vært en god støtte. Terapiridning har spesielt betydd mye. Det har gitt meg en verdifull aktivitet når det var vanskelig å komme meg ut i naturen på egen hånd. Fellesskapet som forstår de utfordringene vi står overfor, har gitt meg en følelse av å ikke være alene i denne kampen.

Jeg har en sterk tro på at forskningen støttet av MS-forbundet vil gjøre livet bedre for mange av oss som lever med MS. Den behandlingen jeg får i dag er jeg så takknemlig for. Samtidig som det gir meg håp å tenke på at det stadig gjøres medisinske fremskritt og at vi får flere behandlingsalternativer. Jeg ønsker å være en del av dette håpet, en del av den positive forandringen som MS-forbundet arbeider mot.

Trå til for MS

Jeg er glad for muligheten for å delta i "Trå til for MS"-aksjonen. Å fremme bevegelsesglede og aktivitet er viktig for oss alle, uavhengig av funksjonsnivå. Sammen former vi en fremtid full av håp og muligheter for alle som berøres av denne utfordrende sykdommen. 

Vi i MS-forbundet er dypt takknemlige for Cathrine og alle andre som Trår til for MS. Tusen takk for deres engasjement og bidrag til arbeidet for alle som lever med MS! Tusen takk. 

Start din egen innsamling

Skal du feire bursdagen din? Bli med på Trå til for MS? Arrangere loppemarket? Gjør som hundrevis av andre - start din egen innsamlingsaksjon til inntekt for en verden uten MS.