Hjem / Aktuelt / Rune Hellem går for Maria

Rune Hellem går for Maria

Rune startet en innsamling for å skape oppmerksomhet rundt smertene samboeren hans, Maria, og andre MS-pasienter opplever.

Bilde av Rune Hellem på tur

- Jeg valgte å starte en innsamling fordi jeg kjenner flere som har MS, blant annet samboeren min Maria. Jeg ønsker at mitt bidrag skal være med på å skape oppmerksomhet rundt hvilke smerter hun og andre MS-pasienter opplever i hverdagen. Smertene er individuelle og det samme er hva som fungerer mot smertene.

For å skape oppmerksomhet rundt saken valgte han å gå traseen som brukes i Elgrittet, en tur på 54 km og ni timer!

For å skape oppmerksomhet rundt innsamlingen tok Rune kontakt med lokalavisa. Her frontet han hvorfor han ville gå og hva han skulle gjøre. Rune valgte nemlig å gå traseen som brukes i Elgrittet, en tur på hele 54km. «Jeg håpet at dette kunne vekke litt oppsikt og ville gjøre at folk donerte penger», sier Rune. Underveis i turen, som tok ni timer, delte han oppdateringer på sosiale medier.

«Mitt tips er å ha et klart budskap på hvorfor du gjør nettopp det du gjør. Det er viktig å gjøre innsamlingen personlig for at folk skal ønske å støtte deg», deler Rune.

Vi i MS-forbundet er utrolig takknemlige for at Rune valgte å starte en innsamling til inntekt for en verden uten MS!

Start din egen innsamling

Skal du feire bursdagen din? Bli med på Trå til for MS? Arrangere loppemarket? Gjør som hundrevis av andre - start din egen innsamlingsaksjon til inntekt for en verden uten MS.