Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Pårørende

Bli kjent med Torbjørn

Jeg å fylle hverdagen med forskjellige hobbyer. Er ivrig 3D printer og Rc-entusiast, kan også glimte til å strikke sokker en sjelden gang.

Under 40 år

Bli kjent med Lise

Jeg er veldig glad i å være ute i naturen, ellers er jeg veldig sosial som person. Så liker jeg å være med venner og sosiale sammenhenger.

Portrett av Asgeir Berg
Pårørende

Bli kjent med Asgeir

Jeg elsker å stelle i hagen, eller være ute på tur i skogen og fjellet. Jeg liker å lese, og er glad i historie. Som person er jeg rolig, empatisk og lyttende.

Portrettbilde av Tanya
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Tanya

Når jeg ikke er på jobb trives jeg i selskap med familien min, ellers lesing og strikking. Jeg er en veldig sosial og smilende person. Jeg elsker utfordringer, og finne kreative løsninger.

Portrett av Katrine
Har MS

Bli kjent med Katrine

Jeg liker å være med familie og venner, og trives både alene og med andre rundt meg. Jeg liker å gå turer og å være aktiv, og trener sammen med andre med MS to ganger i uken. Jeg tror jeg er en god samtalepartner, og er komfortabel med å snakke om det meste.

Portrett av Wanja Klæbo
Har MS

Bli kjent med Wanja

Jeg er glad i å trene, og spiller blant annet fotball og er fotballtrener. I tillegg liker jeg godt å bruke tid med venner og familie. Som person er jeg imøtekommende, positiv og lett å snakke med.

Portrettbilde av Mari-Anne
Har MS

Bli kjent med Mari-Anne

Jeg er interessert i veteranbiler og å være med de jeg er glad i. Som person er jeg nerdete, ekstrovert og introvert.

Portrett av May-Britt med hund
Har MS

Bli kjent med May-Britt

Jeg liker å trene, gå tur med hunden, lage mat og være med familie og venner. Som person er jeg glad, positiv, hyggelig og lett å snakke med.

Portrett av Kristin
Har MS

Kristin Marie Herø Skjønvoll

Jeg liker å gå turer og plante grønnsaker. Siden jeg akkurat har kjøpt drivhus går mye av tida her inne. Jeg er en positiv dame som liker å prate med folk.

Portrett av Bjørg Lohne
Har MS

Bli kjent med Bjørg Lohne

Jeg liker å synge, strikke, jobbe i grønnsakshagen min og delta i aktiviteter i lokalmiljøet. Jeg er opptatt av natur og miljø.