Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrett av May-Britt med hund
Har MS

Bli kjent med May-Britt

Jeg liker å trene, gå tur med hunden, lage mat og være med familie og venner. Som person er jeg glad, positiv, hyggelig og lett å snakke med.

Portrettbilde av Ragna-Elise Vestly
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Ragna-Elise

Jeg er en veldig positiv person. På fritiden er jeg mye med familien og jeg er også veldig glad i å pusse opp.

Portrett av Elin Katrine Vestly
Har barn med MS, Pårørende

Bli kjent med Elin Katrine

Som person er jeg veldig engasjert og direkte. Jeg liker å bruke tid med familien min og venner. Jeg er også glad i å sykle, gå turer og trene.

Portrettbilde av Ingwild Østlie
Pårørende

Bli kjent med Ingwild

Jeg føler jeg kan prate med alle og er en god lytter. På fritiden liker jeg å være ute i naturen og tilbringe tid sammen med datteren min. Jeg vil beskrive meg selv som positiv, snill og inkluderende

Portrettbilde av Rolf Bekkemellem.
Har MS

Bli kjent med Rolf

Hverdagen går stort sett med til familieliv, trening og å være sammen med andre. Som person så er jeg lett å prate med, og jeg er en veldig sosial person.

Portrettbilde av Inger Lise om sitter med hunden sin på fanget.
Har MS

Bli kjent med Inger Lise

Noen av mine interesser er hagearbeid, hund, lese bøker og gå tur. Jeg liker å være med barnebarn og å være sosial. Ellers er jeg en snill, utadvent og omsorgsfull person.