Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrettbilde av Malin Valstad
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Malin

I hverdagen liker jeg å være på jobb, er glad i turer i skog og mark, liker å lese, holde på med planter og være med venner og familien min. Jeg har to store barn, to katter og mann, så jeg tilbringer mye tid sammen med de.

Har MS

Bli kjent med Marit Irene

Jeg liker å være sammen med barnebarn, gå turer i skog og mark eller bare være ute. Jeg kan litt om mange ting, og er en glad og engasjert person.

Portrettbilde av Marthe Lindberg
Pårørende

Bli kjent med Marthe

På fritiden er jeg veldig glad i å trene og lese. Jeg vil beskrive meg selv som en rolig, trygg, omsorgsfull og tillitsfull person.

Portrett av Åse
Pårørende

Bli kjent med Åse

Jeg liker å gå turer, strikke og være med familie og venner. Som person er jeg omsorgsfull, nysgjerrig, lærevillig og til å stole på.

Portrettbilde av Kjell
Har MS

Bli kjent med Kjell

På fritiden liker jeg å drive med en hobby som jeg har holdt på med siden jeg var 12 år. Jeg er en blid, glad og optimistisk person.

Portrett av Wanja Klæbo
Har MS

Bli kjent med Wanja

Jeg er glad i å trene, og spiller blant annet fotball og er fotballtrener. I tillegg liker jeg godt å bruke tid med venner og familie. Som person er jeg imøtekommende, positiv og lett å snakke med.

Portrett av Stine Marie
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Stine

Jeg er glad i å trene, være ute i friluft og være sosial. Som person er jeg positiv, empatisk og aktiv.

Portrett av Ing-Wenche Andreassen
Har MS

Bli kjent med Ing-Wenche

Jeg er veldig glad i håndarbeid. Som person er jeg sosial, omsorgsfull og en god venn.

Portrett av Jan-Ketil Pedersen
Pårørende

Bli kjent med Jan-Ketil

Jeg liker å spille, gå på kino, lese bøker og høre på musikk. Som person har jeg mye humor og nerdete interesser. I tillegg er jeg en stolt pappa!

Portrett av Gunnar Aasen med hund
Pårørende

Bli kjent med Gunnar

Jeg liker å bli kjent med nye folk. Jeg er en god lytter og veldig engasjert, særlig i politikk. Ellers er jeg opptatt av å leve et godt liv.