Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrett av Solgunn Asmyrh Lindtveit
Pårørende

Bli kjent med Solgunn

Jeg vil beskrive meg selv som en omsorgsfull person. På fritiden liker jeg å fiske.

Portrettbilde av Monica
Har MS

Bli kjent med Monica

På fritiden er jeg ungdomsarbeider i menigheten jeg tilhører, noe jeg har holdt på med i 21 år. I tillegg sitter jeg i styret i Mandal og omegn MS-forening og i styret i Region Sør-Øst.

Portrett av Aud
Har MS

Bli kjent med Aud

Jeg liker å gå turer, trene og reise. I tillegg er jeg glad i å lage mat, bake og være med familie og venner. Som person er jeg flink til å lytte og komme med positive innspill.

Portrett av May-Britt med hund
Har MS

Bli kjent med May-Britt

Jeg liker å trene, gå tur med hunden, lage mat og være med familie og venner. Som person er jeg glad, positiv, hyggelig og lett å snakke med.

Portrett av Kristin
Har MS

Kristin Marie Herø Skjønvoll

Jeg liker å gå turer og plante grønnsaker. Siden jeg akkurat har kjøpt drivhus går mye av tida her inne. Jeg er en positiv dame som liker å prate med folk.

Portrett av Bjørg Lohne
Har MS

Bli kjent med Bjørg Lohne

Jeg liker å synge, strikke, jobbe i grønnsakshagen min og delta i aktiviteter i lokalmiljøet. Jeg er opptatt av natur og miljø.

Portrett av Lise
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Lise

Jeg liker å trene, dra på kafé og være med venner og familie. Som person er jeg en blidfis. Jeg liker å prate om det som er gøy, og det som er vanskelig.

Portrett av Cathrine
Har MS, Pårørende, Under 40 år

Bli kjent med Cathrine

Jeg er tålmodig og opptatt av at de jeg møter skal føle seg trygge og sett. Jeg liker å synge og danse, se på serie og ta bilder.

Portrett av Maren Bendiksby
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Maren

Jeg liker å strikke, trene, se film og være ute i naturen. Jeg er blid og glad med mye omsorg for de rundt meg.

Portrett av Beate
Har MS

Bli kjent med Beate

Jeg liker å gå turer, være med familien, hagearbeid og yoga. Som person er jeg blid, lyttende og rolig.