Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrettbilde av Marianne Solland Johnsen
Har barn med MS, Pårørende

Bli kjent med Marianne

På fritiden liker jeg å være med familien, strikke og ta en kopp kaffe med gode venner. Som person er jeg forståelsesfull og lyttende.

Portrettbilde av Mona Strand
Pårørende

Bli kjent med Mona

Jobben min tar en god del av hverdagen men utenom den liker jeg å reise. Jeg elsker å være sammen med barn og barnebarn. MS foreningen I Bergen er en aktiv forening så det blir endel frivillig arbeid. Jeg elsker også å kjøre motorsykkel, vår, sommer og høst.

Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Alice

Hverdagen brukes mye til arbeid og familie. Jeg er veldig glad i musikk. Liker fjellturer, å trene, og å være sosial i alle mulige settinger. Langt over snittet glad i dyr.

Har MS, Pårørende, Under 40 år

Bli kjent med Kamila

På fritiden liker jeg å lese bøker, gå på tur og reise. Som person er jeg trofast og snill. Jeg snakker flytende polsk.

Portrettbilde av Elisabeth Ottestad
Har MS

Bli kjent med Elisabeth

Jeg liker å gå turer, trene og QiGong, meditere, lage god mat, reise og være i lag med gode venner. Som person er jeg åpen, ærlig, medfølende og klok.

Portrettbilde av Tanya
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Tanya

Når jeg ikke er på jobb trives jeg i selskap med familien min, ellers lesing og strikking. Jeg er en veldig sosial og smilende person. Jeg elsker utfordringer, og finne kreative løsninger.

Portrettbilde av Britt
Har MS

Bli kjent med Brit

Jeg liker å høre på musikk, og er mye på konserter og festivaler. Som person er jeg blid med godt humør og veldig sosial. Jeg bor sammen med min samboer og et barn i slutten av tenårene.

Portrett av Hildegunn
Har MS

Bli kjent med Hildegunn

Eg liker å bada året rundt, sy og vera med familien min. Som person er eg veldig roleg og liker å hjelpa andre.

Portrett av Reidun
Har MS

Bli kjent med Reidun

Jeg er en positiv, glad og sosial dame. Jeg er åpen og ærlig, og deler gjerne mine erfaringer med MS-diagnosen. Du kan stole på meg 100%.

Portrett av Helle
Har MS

Bli kjent med Helle

Jeg elsker å sy bunad og spille. I tillegg er jeg glad i å være med folk og reise. Å se på sport og høre på musikk er også en stor del av hverdagen. Jeg er veldig blid.