Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrettbilde av Tanya
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Tanya

Når jeg ikke er på jobb trives jeg i selskap med familien min, ellers lesing og strikking. Jeg er en veldig sosial og smilende person. Jeg elsker utfordringer, og finne kreative løsninger.

Portrettbilde av Britt
Har MS

Bli kjent med Brit

Jeg liker å høre på musikk, og er mye på konserter og festivaler. Som person er jeg blid med godt humør og veldig sosial. Jeg bor sammen med min samboer og et barn i slutten av tenårene.

Portrett av Hildegunn
Har MS

Bli kjent med Hildegunn

Eg liker å bada året rundt, sy og vera med familien min. Som person er eg veldig roleg og liker å hjelpa andre.

Portrett av Reidun
Har MS

Bli kjent med Reidun

Jeg er en positiv, glad og sosial dame. Jeg er åpen og ærlig, og deler gjerne mine erfaringer med MS-diagnosen. Du kan stole på meg 100%.

Portrett av Helle
Har MS

Bli kjent med Helle

Jeg elsker å sy bunad og spille. I tillegg er jeg glad i å være med folk og reise. Å se på sport og høre på musikk er også en stor del av hverdagen. Jeg er veldig blid.

Portrett av Linn Heidi
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Linn Heidi

Jeg har vært med på å starte flere selvhjelpsgrupper på Haugalandet, og vet hvor viktig samtalen er. Å bruke tid med familie og venner er viktig for meg. I tillegg liker jeg å strikke, bake og gå tur når jeg har overskudd til det.

Portrett av Laila
Har MS

Bli kjent med Laila

Det er fint og givande å kunna vera der for andre. På fritida liker eg å vera med venner og kjærasten og å trena. Eg er ein ærleg og positiv person.

Portrett Alf Kåre Dahl
Pårørende

Bli kjent med Alf Kåre

Eg er glad i livet. På fritida liker eg å vera ute, særleg å hogga ved eller gå tur. Eg er også glad i å reisa.

Portrett av Kjell Ove Oppedal
Har MS

Bli kjent med Kjell Ove

Jeg er utadvendt og lett å prate med. Ved siden av 40% jobb, holder jeg en del på med motorsykler. Jeg er også interessert i modellfly og helikopter.

Portrett av Arild Grasdal
Har MS

Bli kjent med Arild

Jeg er veldig engasjert i lokalmiljøet her jeg bor. I tillegg er jeg med på kaffetreff hver måned sammen med andre MS-diagnostiserte. Ved siden av dette er jeg glad i å trene og være aktiv.