Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrettbilde av Marianne Solland Johnsen
Har barn med MS, Pårørende

Bli kjent med Marianne

På fritiden liker jeg å være med familien, strikke og ta en kopp kaffe med gode venner. Som person er jeg forståelsesfull og lyttende.

Portrettbilde av Elisabeth Ottestad
Har MS

Bli kjent med Elisabeth

Jeg liker å gå turer, trene og QiGong, meditere, lage god mat, reise og være i lag med gode venner. Som person er jeg åpen, ærlig, medfølende og klok.

Portrettbilde av Tanya
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Tanya

Når jeg ikke er på jobb trives jeg i selskap med familien min, ellers lesing og strikking. Jeg er en veldig sosial og smilende person. Jeg elsker utfordringer, og finne kreative løsninger.

Portrettbilde av Britt
Har MS

Bli kjent med Brit

Jeg liker å høre på musikk, og er mye på konserter og festivaler. Som person er jeg blid med godt humør og veldig sosial. Jeg bor sammen med min samboer og et barn i slutten av tenårene.

Portrett av Helle
Har MS

Bli kjent med Helle

Jeg elsker å sy bunad og spille. I tillegg er jeg glad i å være med folk og reise. Å se på sport og høre på musikk er også en stor del av hverdagen. Jeg er veldig blid.

Portrett av Linn Heidi
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Linn Heidi

Jeg har vært med på å starte flere selvhjelpsgrupper på Haugalandet, og vet hvor viktig samtalen er. Å bruke tid med familie og venner er viktig for meg. I tillegg liker jeg å strikke, bake og gå tur når jeg har overskudd til det.

Portrettbilde av Marthe Morland.
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Marthe

Jeg er en rolig person som er glad i å bli kjent med nye mennesker. På fritiden liker jeg å gå tur, fotografere, spille brettspill, lese og se film og så er jeg veldig glad i å reise.

Portrettbilde av Even Soldal Jensen.
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Even

I hverdagen går det i jobb, familie, håndball og trening. Som menneske er jeg engasjert, veldig glad i mennesker og jeg jakter mestringsfølelse og positive hendelser.

Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Miriam

Jeg liker å trene og å være kreativ. Jeg går mye på tur og er sammen med familie og venner. Som person så er jeg raus, ærlig, direkte og empatisk.