Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Har MS

Bli kjent med Rita

Jeg liker å være i aktivitet, og klatrer på klatresenter et par ganger i uka. I tillegg liker jeg meg ute med familiens hund, kjører mc og trenger litt adrenalin i hverdagen. Ellers går det mye tid til familien min.

Har MS

Bli kjent med Grete

På fritiden liker jeg å være sammen med familie og venner. Som person er jeg snill, åpen og inkluderende, og jeg er flink til å se mennesker.

Portrettbilde av Pål
Har MS

Bli kjent med Pål

Jeg liker å arbeide, så identifiserer meg godt med låten "Ærbeskær". Jeg kjører veteranmoped og er glad i å sykle. Jeg har tre gutter og jobber 100% som ingeniør.

Portrett av Aleksander
Har MS, Pårørende, Under 40 år

Bli kjent med Aleksander

I mine hverdager så liker jeg å være kreativ. Jeg lager figurer i betong, dyrker blomster og grønnsaker i sesong, gamer og streamer en del på kveldstid. I tillegg er jeg glad i foto.

Portrettbilde av Elin
Har MS

Bli kjent med Elin

Jeg liker å bruke tid med familien. Barn og barnebarn er veldig viktig for meg. Jeg er veldig interessert i å lytte til andres historie og prøver alltid å se positivt på ting.

Portrett av Helle Holmen Rynning
Har MS

Bli kjent med Helle

Jeg liker å være med familien og å høre på lydbøker. Jeg er omtenksom, rolig og god på å lytte.