Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrett av Halvor Bjørkum
Har MS

Bli kjent med Halvor

Jeg er en veldig glad og sosial person som liker å være til stede for andre. Jeg prøver alltid å gjøre det beste ut av en situasjon.

Portrett av Ine Holm Knudsen
Har MS

Blir kjent med Ine

Jeg liker å bli kjent med nye mennesker og dele erfaring. Som person er jeg veldig positiv og løsningsorientert. Jeg har mye ledig tid, og det er fint å kunne bruke den til noe givende.

Portrettbilde av Svein Olaf Heibø.
Har MS

Bli kjent med Svein Olaf

Jeg jobber som driftstekniker/vaktmester i 50% stilling og trives med det. Jeg liker å trene yoga og pilates og å sykle, Jeg går daglige turer med hunden vår Ozzy.

Pårørende

Bli kjent med Gun Inger

Jeg synes det er godt å komme seg ut i naturen med bikka og å være på hytta. Da får jeg virkelig senket skuldrende. Som person er jeg ganske tålmodig, ærlig og sosial.

Har MS

Bli kjent med Torbjørn

Jeg bor i Skien med min samboer og datter, og vår schæfer. Jeg bruker mye tid i hverdagen på trening og fysisk aktivitet - da dette i stor grad hjelper mot mine MS symptomer.