Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrettbilde av Kristin Fuglø
Har MS

Bli kjent med Kristin

Eg er sosial og bryr meg om folk rundt meg. Det er greit snakke om det som er viktig, men òg det som er gøy. Eg er skapande og fantasifull, trener, ordnar hagen, lagar mat. Eg kan alltid segle, men må segle med den vinden eg har.

Portrettbilde av Elisabeth Rasmussen
Har MS

Bli kjent med Elisabeth

På fritiden liker jeg blomster, hagearbeid og turer i skog og mark. Jeg har to hunder som er godt selskap. Jeg jobber 50 % og trives med det. Som person er jeg positiv, humørspreder, engasjert og arbeidsom.

Portrett av Linn Marie
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Linn Marie

Jeg liker å gå tur, lese, strikke jobbe, være med familie og venner og følge opp barna mine med fotballen. Som person er jeg blid, positiv og god til å lytte.

Portrett av Hege Kristin Tollefsen
Har MS

Bli kjent med Hege Kristin

Jeg er en positiv person som du kan stole på. Jeg liker å jobbe i hagen og har høner. I tillegg er jeg også glad i å være med venner og trene.

Portrett av Bianca Mellingsæter
Har MS

Bli kjent med Bianca

Jeg liker å bake, lage mat, lese og trene. Som person er jeg rolig, smilende og engasjert. Med meg kan du prate om alt.

Portrett av Heidi
Har MS

Bli kjent med Heidi

Jeg er interessert i å sy (quilting og litt klær), strikke, og lese. Jeg er et organisasjonsmenneske og har vært det i mange år. Som person er jeg sosial og lyttende. Jeg har stor tro på åpenhet og kompetansedeling.

Bilde av Maya Haugan som sitter på en snøscooter. Mye snø i bakgrunn.
Har MS

Bli kjent med Maya

I hverdagen liker jeg å lese og være med familie og venner. Jeg er også aktiv i lokalforeningen. Som person er jeg sosial, positiv og en god lytter.

Portrettbilde av Marit Brøndmo Rein.
Har MS

Bli kjent med Marit

Jeg er positiv person som liker å være med familie og venner. Av interesser så er jeg glad i trening og strikking.