Eng med røde blomster og et rødt hjerteformet tre
Hjem / Gi en gave / Minnegaver

Minnegaver

Når et kjært liv tar slutt, velger mange å minnes den man var glad i ved å gi en gave til et formål som betyr noe. En minnegave er et alternativ til en vanlig blomsterhilsen, som gis til minne om personen som gått bort.

Samtidig som du hedrer den du er glad på en fin måte, hjelper du mennesker med MS. Ved å gi en minnegave støtter du viktige tilbud, og livsviktig forskning for personer med MS.

Vi setter stor pris på om du merker innbetalingen med navn på den du vil minnes. Om mulig også navn og kontaktinformasjon til den pårørende. På den måten kan vi fortelle den pårørende om gavene som blir gitt.

Praktisk informasjon for deg som pårørende finner du her.

Flere måter å gi på

Du kan også gi en gave til vår konto 7038.05.40043, eller vippsnummer 96977. Husk å merke innbetalingen med navn på avdøde og pårørende, samt på giver(e) av gaven. 

Vi i MS-forbundet takker varmt for alle bidrag.

Jente som lager et hjerte med hendene foran en solnedgang
Bilde av Hassan OUAJBIR

Dette går pengene til

Vi i MS-forbundet bruker pengene der vi mener det egner seg mest. Vi støtter hvert år en rekke norske forskningsprosjekter med flere millioner kroner. I tillegg sørger vi for at ingen skal trenge å møte MS alene ved å legge til rette for ulike møteplasser for personer med MS og deres pårørende rundt omkring i landet. Vi arbeider for politisk gjennomslag i ulike saker.

Her kan du lese mer om hva pengene går til.