Hopp til hovedinnholdet

Nyheter

 

           

 

 

 

Den nasjonale MS dagen 28.08.21, «Gå for MS» Aurlandsdalen. Hadeland MS forening tok utfordringen!

Aurlandsdalen representerer noe av det vakreste og mest storslagne i norsk natur. Vil du være med Hadeland MS-forening for å oppleve dette?

Også i år blir «Gå for MS» hovedaktiviteten på MS-dagen, ifølges informasjon fra forbundest. Den nasjonale MS  dagen faller i år  på   28  August,  så turen vår er sånn sett helt optimal i forhold til dette.

10.mars 2021 avholder Hadeland MS-forening årsmøte. I år blir det gjennomført digitalt, og det er derfor behov for at du melder deg på.

Hva skjer med sommerturen.

Hadeland MS-forening tar situasjonen knyttet til koronaviruset på alvor.

Foreningen fikk innvilget søknad via Ekstra Ekspress til tur.  Prosjketet heter  "På tur gjennom Noges Grand Cannyon" som Aurlandsdalen blir betegnet som, så årets sommertur/vandring blir Aurlandsdalen.

Dato er enten 7-9 eller 21-23. August. Fint om de som ønsker å være med på turen, allerede nå reserverer disse datoene.  

Sende gjerne en mail til bente.godli@hebb.no, sånn at vi allerede nå ser interessen og viktig er det da at du sier dato som er mest ønskelig for deg.

Håper vi sees, antall deltakere er begrenset, så førstemann til mølla prinsippet må gjelde.

Hadeland MS-forening inviterer med dette til familieleir for medlemmer i MS-forbundet.  Dette skal være en leir der barn som pårørende står i fokus.

Vi var så heldige å få besøk av Marianne <Multiskrulla> Lillehagen på årsmøte. Hun holdt foredrag for oss om sin hverdag med ms og sin reise. Fantastisk dame og vi takker alle som kom å delte kvelden med oss.

Hadeland MS forening har gjennom året 2018 gjennomført  flere  store prosjekter.

Årsmøte vil bli holdt i kantina på Lunner rådhus,

Tirsdag den 02. april 2019 kl. 18:00 – 20:00.

Fra og med 6/1-2019- 28/6-2020 har vi gleden av å kunne tilby fellestrening for medlemmer i Hadeland MS-forening. Trim, sosialt samvær og artig. Ingen påmelding så bare møt opp hvis du vil være med. Man trenger heller ikke å være medlem i Spartacus. 

Kurs for treningskontakter mandag 21. januar 17.30 – 21.30 og tirsdag 22. januar 17.30 – 21.30. Oppmøte første kurskveld på Lunner Frivilligsentral, Sandsveien 1 (underetasjen på Rådhuset).

Møt opp og se om dette kan være noe for deg! Du forplikter deg ikke til noe ved å delta på kurset.

Påmelding sendes til

post@lunner.frivilligsentral.no 46442520

Innen 11. Januar.

Søndag dem 2. September hadde Hadeland MS forening tur over Krokskogen,

Vi  gikk på en del av den tradisjonsrike ferdselsvegen , som var en vikitg del av den Bergense Kongeveien, gjennom hjertet av Kroksogen.

Vi vil med dette ønske deg en riktig god sommer! 

MS- konferansen 2018 -    Å leve med MS

Hadeland MS forening, dekker halvparten av avgiften for sine MS diagnostiserte medlemmer.

Eventyrveien over Krokskogen 

Søndag den 2. September, går/ «triller» vi sammen fra Kleivstua på Den Bergenske 
kongevei, «Eventyrveien» over Krokskogen til Lommedalen.

Med stadig økende antall av Unge med MS, ønsker Hadeland MS forening å ta tak i dette.og ser  viktigheten av  å fremme fysisk og psykisk helse, mestring og livskvalitet og gjøre dette i friluft gjennom hele året. 

Med stor hjelp av  gavetildelingen fra Sparebankstiftelsen DNB, ser vi frem mot å presentere både utstyr og aktiviteter, til glede  for våre medlemmer.  Dere vil bli orientert  gjennom vår hjemmeside.

Vi, de kronisk syke, er en utgiftspost for velferdssamfunnet og deler det stemplet med blant annet eldre, flyktninger, rusmisbrukere og alle andre som samfunnet ikke tjener penger på.  Vi koster. Menneskeverd måles etter produktivitet. Vi lever på skattebetalernes penger.  Vi blir sett ned på, og vi får høre det.  Vi bør helst unnskylde oss for alt vi gjør.

Årsmøte , avholdes på Bergosenteret 22. Februar

Nytt År, nye muligheter -

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.