Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrettbilde av Mari-Anne
Har MS

Bli kjent med Mari-Anne

Jeg er interessert i veteranbiler og å være med de jeg er glad i. Som person er jeg nerdete, ekstrovert og introvert.

Portrett av Jeanette
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Jeanette

Jeg er glad i å pusse opp, strikke og være med familien. Som person er jeg energisk, løsnings orientert og ærlig.

Portrett av Aino-Anette
Pårørende

Bli kjent med Aino-Anette

Jeg liker å være med venner og familie, hagearbeid, strikke og lese. Jeg er en positiv dame som er rolig, omsorgsfull og glad i å le.

Portrett av Karine Rogne
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Karine

Jeg liker å være sammen med familien min, lese, være aktiv og håndarbeid. Jeg er snill, nerdete og kanskje tidvis litt bestemt.

Portrett av Trude Veronica
Har MS

Bli kjent med Trude Veronica

Jeg er veldig sosial og liker å møte mennesker. Hvis jeg orker drar jeg gjerne på kafé eller går tur. Jeg er positiv, glad og løsningsorientert.

Portrettbilde av Linn Engtrø
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Linn

Jeg bruker mye tid på strikking. I tillegg er jeg glad i å gå på tur og på konserter. Som person er jeg sosial, kreativ og åpen.

Portrett av Nina-Karin
Har MS

Bli kjent med Nina-Karin

På fritiden hører jeg mye på lydbøker og pusler med håndarbeid. Nylig har jeg også begynt å synge i kor. Jeg er en blid og engasjert dame og har i flere år vært aktiv i MS-forbundet.

Portrett av Tom Kristian Johannessen
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Tom Kristian

Jeg liker å game, trene og er interessert i organisasjonsarbeid. Jeg er en hyggelig person, og vi kan prate om alt mellom himmel og jord.

Portrett av Pia Kristine Bekkeli
Har MS, Pårørende, Under 40 år

Bli kjent med Pia Kristine

Jeg elsker sang og musikk, å være med venner og å oppleve nye ting. I tillegg er jeg veldig interessert i selvutvikling og organisasjonsarbeid. Jeg er veldig empatisk og elsker å hjelpe andre med å oppnå sitt fulle potensial.

Portrett av Nina
Har MS

Bli kjent med Nina

Jeg er også veldig glad i oppussing og interiør, og prøver å gjøre så mye som mulig av det. Som person er jeg lyttende, omsorgsfull og tålmodig. Jeg fikk diagnosen i 2016.