Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrettbilde av Rita Rudrud
Har barn med MS, Pårørende

Rita Rudrud

På fritiden liker jeg å holde på med håndarbeid, gå turer, trene og være sosial. Som jeg person er jeg utadvendt, og jeg liker og møte nye mennesker. Jeg prøver å hjelpe til med det jeg kan.

Pårørende

Bli kjent med Torbjørn

Jeg å fylle hverdagen med forskjellige hobbyer. Er ivrig 3D printer og Rc-entusiast, kan også glimte til å strikke sokker en sjelden gang.

Pårørende

Bli kjent med Malin

Hverdagen min består mest i jobb og ellers mannen jeg deler tak med og hans datter på 13. Jeg er veldig glad i å kjøre bil, bruker mye tid på å høre på musikk eller lese bøker, mest lydbøker nå i senere tid.

Har MS

Bli kjent med Ivar

Jeg liker å være sammen med familien, gå tur med hunden, trene, hagearbeid, litt skogsarbeid og snekring. Jeg er sosial, åpen og har et godt humør.

Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Lise

Jeg er veldig glad i å være ute i naturen, ellers er jeg veldig sosial som person. Så liker jeg å være med venner og sosiale sammenhenger.

Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Monika

Jeg bruker mye av tiden min på familie, hund og MS-foreninga. Det betyr mye å kunne hjelpe andre som har MS og de pårørende. Jeg er en person som lett kan relatere til unge med MS i familieliv. 

Portrettbilde av Mari-Anne
Har MS

Bli kjent med Mari-Anne

Jeg er interessert i veteranbiler og å være med de jeg er glad i. Som person er jeg nerdete, ekstrovert og introvert.

Portrett av Jeanette
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Jeanette

Jeg er glad i å pusse opp, strikke og være med familien. Som person er jeg energisk, løsnings orientert og ærlig.

Portrett av Aino-Anette
Pårørende

Bli kjent med Aino-Anette

Jeg liker å være med venner og familie, hagearbeid, strikke og lese. Jeg er en positiv dame som er rolig, omsorgsfull og glad i å le.

Portrett av Karine Rogne
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Karine

Jeg liker å være sammen med familien min, lese, være aktiv og håndarbeid. Jeg er snill, nerdete og kanskje tidvis litt bestemt.