Hopp til hovedinnholdet

Årets juleglede fra Kavlifondets ansattgave.

Fra venstre: Nestleder Even, styreleder Therese, vara Torunn og Ørjan som nominerte oss.

Årets julegave kom tidlig i år.

Tidligere i høst mottok styrelederen vår en overraskende telefon fra Kavlifondet:

«Dere er blitt nominert av en ansatt hos oss til å motta årets ansattgave i Kavlifondet. En egen komite vil vurdere alle de nominerte organisasjonene og velge ut hvilke organisasjoner som går videre til avstemning. Det er til slutt alle ansatte i O.Kavli AS/Q-Meieriene AS som stemmer på hvilke av de nominerte organisasjonene som skal motta en pengegave fra oss i november/desember 2022.»

I slutten av november kom telefonsamtalen vi bare hadde turt å drømme om, for oss var det en seier i seg selv bare å ha blitt nominert.

-«Gratulerer! Dere har blitt valgt som 1 av 9 mottakere av pengestøtte fra oss i 2022. De ansatte håper at støtten virkelig kan gjøre en forskjell for dere. Forening får tildelt kr 150 000,- fra de ansatte i Kavli!»

Gleden var til å ta og føle på, og det kom både gledesjubel og tårer. - Dette er penger som kommer til å gjøre en stor forskjell for tilbudet av aktiviteter i foreningen vår i 2023! sier styreleder Therese Johannesen

I dag, tirsdag 13. desember møtte tre representanter fra styret til utdeling. Der ble det servert deilig jule-lunsj, og vi avsluttet med en hyggelig omvisning i det nye anlegget. Ansattgaven vi i dag har mottatt hos Q-meieriene på Klepp vil gjøre en stor forskjell for våre medlemmer, ms-syke og pårørende, i 2023; Med disse pengene kan vi blant annet sikre flere varierte gratis tilbud og vi kan få inn dyktige foredragsholdere til våre temakvelder. 

Tusen takk til Ørjan som nominerte oss, og tusen takk til alle ansatte som har stemt på oss! 

Grasrotandelen

Støtt lokal foreningen gjennom Grasrotandelen:
Foretaksnr: 993 960 268

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.

Hva skjer?

17.30-20.30 23. mai 2023
12.00-16.00 10. juni 2023
14.00-20.00 18. juni 2023
9.50-17.00 26. august 2023
Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.