Hopp til hovedinnholdet

Innherred og Namdal MS-forening

Medlemstreff på Ullvaren 14.juni kl 14 :-)

Siden våren 2022 har mange opplevd dårligere virkning og flere bivirkninger etter bytte fra Fampyra til Fampridine Accord. MS-forbundet har fulgt saken nøye.

Har du MS og vil være med å kartlegge hvordan det er å leve med MS i Europa? 

Under årets Arendalsuka skal MS-forbundet ha to åpne og gratis arrangementer.

30. mai deler MS-forbundet ut hele 2,5 millioner kroner fra vårt forskningsfond. Du er velkommen til å delta på utdelingen!

Få informasjon om tid og sted for årets MS-konferanser. 

Tirsdag 25. april klokka 18 er vi klare for sending av vårt andre webinar i rekken eldre med MS. Denne gang er temaet litt mer generelt: Å bli eldre med MS.

Har du hatt en e-konsultasjon? Da kan du delta i en spørreundersøkelse som gir viktig kunnskap og innsikt i hvordan slike konsultasjoner oppleves. 

1. juni starter Jan Anders Istad som interessepolitisk rådgiver i MS-forbundet.

Har du blitt oppringt av Dialog Norge på vegne av MS-forbundet? I perioden mars-april ringer vi medlemmer og støttespillere for å spørre om støtte, slik at vi kan gjøre enda mer for de som lever med MS og deres pårørende.

Fra talerstolen til Senterpartiets landsmøte i dag, fortalte finansministeren Trygve Slagsvold Vedum at han fikk MS for tre år siden.

MS-medisinen Kesimpta ble i dag godkjent for behandling av voksne med relapserende remitterende MS (RRMS).
– Dette er et paradigmeskifte og et riktig skritt mot persontilpasset behandling, jubler generalsekretær i MS-forbundet Magne Wang Fredriksen.

Tirsdag 21. februar klokka 18 sender MS-forbundet første av tre webinarer med tematikken eldre og MS. 

MS-forbundet er glade for at vi nok en gang kan arrangere leir for familier der mor eller far har MS. Stedet er Dyreparken Hotell i Kristiansand, 8. - 11. august.

På 1990-tallet ble de første behandlingene som kunne bremse utviklingen av MS – de såkalte bremsemedisinene – utviklet. Siden den gang har det kommet flere legemidler på markedet. Men hva finnes egentlig i dag? Og hvordan virker de?  

Prosjektgruppen i vaksinestudien NevroVAX kommer med en påminnelse om at mange med MS bør revaksineres. 

I over ti år har Bente Skog svart på spørsmål fra MS-forbundets medlemmer. «Rettighetstelefonen – spør sosionomen» er et gratis tilbud til alle med MS og deres pårørende.

Denne uka hadde MS-forbundets styre sitt første styremøte.

MS-forbundet har denne uken sendt ut medlemskontingenten for 2023. Vi gjør oppmerksom på at vi sender ut kontingenten både på SMS og epost. 

23 år gammel fikk Aleksander Vollebekk Olsen MS-diagnosen. Fem år senere har han suksess med å skape sin egen arbeidsplass der han får brukt sine talenter for form og farge.

I løpet av 2023 skal MS-forbundet arrangere tre nye webinarer, der temaet er MS og eldre. Prosjektet er støttet av Stiftelsen Dam. 

Kontaktinfo

Leder: Tone Ertsås
48122631


Ungkontakt: Anja Aasen
90715933

Hva Skjer?

Forhåndsvarsel

Årsmøte for 2021 vil bli gjennomført 20.mars 2022 kl. 14 ved Tinos Hotell, Namsos.

Eventuelle saker må meldes inn til styret senest 4 uker før årsmøte. Innkallelse kommer. Hilsen Styret. 

FAST TIRSDAGSTREFF!

Minner om at det hver 2.tirsdag i måneden kl. 18.00 arrangeres kaffetreff på lærings og mestringssenteret i Namsos! Dette treffet er åpent for alle medlemmer. Her er det mest fokus på det sosiale, men med åpning for å snakke sammen om sykdommen, og ikke minst treffe andre i samme situasjon.

Utover høsten er det også planlagt ulike temakvelder med fokuset; å leve med ms. Her må man gjerne komme med innspill til aktuelle temaer. På de fleste treffene serveres det kaker og kaffe (på dugnad fra de som deltar) og det loddes ut vin. (husk kontanter-50kr om man ønsker å delta i trekningen)VELKOMMEN

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.