Hopp til hovedinnholdet

Nyheter

Endelig ser Covid 19 ut til å slippe taket, og vi kan endelig planlegge for nytt familiejulebord i msforeningens regi igjen!

I år vil det som andre år arrangeres to ulike julebord. Først ut er Innherred med familiejulebord på Stiklestad nasjonale kultursenter den 21. nov kl. 14.00 og deretter Namdalen med familiejulebord ved Ulvaren kafe søndag den 28.nov kl. 14.00.

Det vil bli servert tradisjonell julemat med dessert, kaffe og mineralvann.

I år blir det ingen deltakeravgift, men vi ber om at alle medbringer en gave til felles loddsalg. NB! Vi tar i den forbindelse kun vipps.

Påmelding skjer til nestleder, Maya Haugan for deltakelse i Namdalen og til leder, Tone Ertsås for deltakelse på Innherred. Frist for påmelding settes til den 10.november 2021. 

Velkommen til alle, både nye og gamle medlemmer. 

Hei alle sammen og godt nyttår!

Styret ønsker med dette velkommen til årets første medlemsmøte.

Kom å hør Martha Grønning fra Skogn fortelle sin historie om hvordan hun i 2017 gjennomførte stamcelletransplantasjon i Mexico og hennes vei tilbake. Tilstede vil også tidligere nevrolog Ole Petter Dahl gi oss et innblikk i RAM- MS studien som foregår ved Haukeland universitetssykehus i Bergen. De begge vil være tilgengelig for spørsmål rundt temaet.

Seminaret vil avholdes ved Steinkjer rådhus, kantina den 20.01.2019 mellom kl. 13.00- 16.00.

Servering av kaffe/te og kaker.

Åpent for alle.

Velkommen.

Med vennlig hilsen Styret.

Hei alle medlemmer med familie!

Nå er det snart jul igjen og dere ønskes derfor velkommen til årets julebuffet

Det vil i tradisjon tro bli arrangert to runder også i år, hvor man kan velge å delta enten i Namsos eller på Verdal. 
- Tinos hotell, Namsos, søndag 02.desember kl 14.00 eller Verdal hotell, Verdal, søndag 09.desember kl. 14.00

Egenandel blir 100 kr per deltaker pluss drikke. Gratis for barn.

Påmeldingsfrist innen 20.november til Eli-Mette Johansen

Styret ber om at alle tar med en premie hver til loddsalg. Foreningen har for øvrig Vipps, så man behøver ikke kontanter!

Og med det ønskes alle velkommen til en riktig trivelig førjulstund.

Med vennlig hilsen Styret.

Hei alle msvenner!

Den 27.10.18 fra kl 10.00 vil det bli arrangert loddsalg/basar til inntekt for foreningen! Møt derfor opp på Rema 1000 Rock City fra kl 10.

Dersom noen kunne tenke seg å donere premier settes det veldig stor pris på det. De kan leveres til Maya Haugan innen 09.10.

Så ta med både familie,venner og bekjente å støtt opp om foreningen denne lørdagen i oktober! Velkommen!

p.s! Vi har også varm kaffe og selvfølgelig tar vi vipps!

Foreninga skal arrangere basar til inntekt for ms saken. I den forbindelse ønsker vi bidrag til premier! Så om noen av dere medlemmer har mulighet til å donere en eller flere premier til dette formålet er det kjempe flott!

Premie(ene) kan leveres inn til Tone Ertsås eller Linn Schei innen utgangen av uke 6 ( innen 11 feb.)

Ta gjerne kontakt på facebook, ring eller send en sms for avtale. Hilsen oss i Styret. 

Den 18 september 2017 gikk ms konferansen 2017, region Trøndelag av stabelen i Trondheim.

Her var medlemmer i ms forbundet sentralt, styremedlemmer i lokallagene i regionen, spesialisthelsetjeneste, kommunal helsetjeneste, interesseorganisasjoner og representanter fra privat hjemme helsetjeneste samlet til en hel-dag spekket med godt program.

Det var hentet inn både lokale og eksterne foredragsholdere.

Konferansen startet med at vi fikk et innblikk i en ung dames liv med ms, og hvordan hun får livet med ms til å fungere.

Videre var det innlegg fra nevrolog Stine Marit Moen ved MS senteret i Hakadal. Hun snakket om rehabilitering og veien til et bedre liv med sykdommen.

Videre fikk deltakerne vandre mellom ulike utstillere som viste fram hva de drev med. De var representert både fra Aleris, bandagist, Sym- trac, spirit, hjemmebest og msmamma.

Etter pausen ble deltakerne tatt med videre i et foredrag med psykiatrisk sykepleier Anne Kristin Posti. Hun hadde et innlegg om normalreaksjoner knyttet til å få denne diagnosen. Det var også en gjennomgang av det nye selvhjelpsprogrammet Spirit.

Til slutt var det en informasjonsbolk fra nevrolog Stine Marit Moen med det siste innen forskning og medisiner.

En informativ og fin konferanse med faglig tyngde og trivelig samvær mellom oss deltakerne.

Anbefaler alle medlemmer å melde seg på igjen neste år!

Innherred og Namdal ms forening har oppdatert hjemmesiden fra og med oktober 2017. Fremover vil denne sida bli brukt til å legge ut informasjon om det som skjer i foreningen. Så følg med !

Hva Skjer?

Forhåndsvarsel

Årsmøte for 2021 vil bli gjennomført 20.mars 2022 kl. 14 ved Tinos Hotell, Namsos.

Eventuelle saker må meldes inn til styret senest 4 uker før årsmøte. Innkallelse kommer. Hilsen Styret. 

FAST TIRSDAGSTREFF!

Minner om at det hver 2.tirsdag i måneden kl. 18.00 arrangeres kaffetreff på lærings og mestringssenteret i Namsos! Dette treffet er åpent for alle medlemmer. Her er det mest fokus på det sosiale, men med åpning for å snakke sammen om sykdommen, og ikke minst treffe andre i samme situasjon.

Utover høsten er det også planlagt ulike temakvelder med fokuset; å leve med ms. Her må man gjerne komme med innspill til aktuelle temaer. På de fleste treffene serveres det kaker og kaffe (på dugnad fra de som deltar) og det loddes ut vin. (husk kontanter-50kr om man ønsker å delta i trekningen)VELKOMMEN

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.