Hopp til hovedinnholdet

Feiring av 50 års jubileum for Innherred og Namdal msforening

google

18.08.18 var det duket for 50 års jubileum for foreningen og dens medlemmer og pårørende. Feiringen foregikk nærmere bestemt på Jæktvolden fjordhotell på vakre Inderøya. Som en 50 åring verdig ble det servert nydelig 3 retters middag, levende musikk og god stemning. Ca. 30 medlemmer deltok på feiringen denne augustkvelden. Fra de som var tilstede meldes det om at det ble en trivelig aften i godt selskap.

Hva Skjer?

Forhåndsvarsel

Årsmøte for 2021 vil bli gjennomført 20.mars 2022 kl. 14 ved Tinos Hotell, Namsos.

Eventuelle saker må meldes inn til styret senest 4 uker før årsmøte. Innkallelse kommer. Hilsen Styret. 

FAST TIRSDAGSTREFF!

Minner om at det hver 2.tirsdag i måneden kl. 18.00 arrangeres kaffetreff på lærings og mestringssenteret i Namsos! Dette treffet er åpent for alle medlemmer. Her er det mest fokus på det sosiale, men med åpning for å snakke sammen om sykdommen, og ikke minst treffe andre i samme situasjon.

Utover høsten er det også planlagt ulike temakvelder med fokuset; å leve med ms. Her må man gjerne komme med innspill til aktuelle temaer. På de fleste treffene serveres det kaker og kaffe (på dugnad fra de som deltar) og det loddes ut vin. (husk kontanter-50kr om man ønsker å delta i trekningen)VELKOMMEN

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.