Hopp til hovedinnholdet

MS konferansen 2017

Linn Marie Schei

Den 18 september 2017 gikk ms konferansen 2017, region Trøndelag av stabelen i Trondheim.

Her var medlemmer i ms forbundet sentralt, styremedlemmer i lokallagene i regionen, spesialisthelsetjeneste, kommunal helsetjeneste, interesseorganisasjoner og representanter fra privat hjemme helsetjeneste samlet til en hel-dag spekket med godt program.

Det var hentet inn både lokale og eksterne foredragsholdere.

Konferansen startet med at vi fikk et innblikk i en ung dames liv med ms, og hvordan hun får livet med ms til å fungere.

Videre var det innlegg fra nevrolog Stine Marit Moen ved MS senteret i Hakadal. Hun snakket om rehabilitering og veien til et bedre liv med sykdommen.

Videre fikk deltakerne vandre mellom ulike utstillere som viste fram hva de drev med. De var representert både fra Aleris, bandagist, Sym- trac, spirit, hjemmebest og msmamma.

Etter pausen ble deltakerne tatt med videre i et foredrag med psykiatrisk sykepleier Anne Kristin Posti. Hun hadde et innlegg om normalreaksjoner knyttet til å få denne diagnosen. Det var også en gjennomgang av det nye selvhjelpsprogrammet Spirit.

Til slutt var det en informasjonsbolk fra nevrolog Stine Marit Moen med det siste innen forskning og medisiner.

En informativ og fin konferanse med faglig tyngde og trivelig samvær mellom oss deltakerne.

Anbefaler alle medlemmer å melde seg på igjen neste år!

Hva Skjer?

Forhåndsvarsel

Årsmøte for 2021 vil bli gjennomført 20.mars 2022 kl. 14 ved Tinos Hotell, Namsos.

Eventuelle saker må meldes inn til styret senest 4 uker før årsmøte. Innkallelse kommer. Hilsen Styret. 

FAST TIRSDAGSTREFF!

Minner om at det hver 2.tirsdag i måneden kl. 18.00 arrangeres kaffetreff på lærings og mestringssenteret i Namsos! Dette treffet er åpent for alle medlemmer. Her er det mest fokus på det sosiale, men med åpning for å snakke sammen om sykdommen, og ikke minst treffe andre i samme situasjon.

Utover høsten er det også planlagt ulike temakvelder med fokuset; å leve med ms. Her må man gjerne komme med innspill til aktuelle temaer. På de fleste treffene serveres det kaker og kaffe (på dugnad fra de som deltar) og det loddes ut vin. (husk kontanter-50kr om man ønsker å delta i trekningen)VELKOMMEN

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.