Hopp til hovedinnholdet

Velkommen til årets julebord

Endelig ser Covid 19 ut til å slippe taket, og vi kan endelig planlegge for nytt familiejulebord i msforeningens regi igjen!

I år vil det som andre år arrangeres to ulike julebord. Først ut er Innherred med familiejulebord på Stiklestad nasjonale kultursenter den 21. nov kl. 14.00 og deretter Namdalen med familiejulebord ved Ulvaren kafe søndag den 28.nov kl. 14.00.

Det vil bli servert tradisjonell julemat med dessert, kaffe og mineralvann.

I år blir det ingen deltakeravgift, men vi ber om at alle medbringer en gave til felles loddsalg. NB! Vi tar i den forbindelse kun vipps.

Påmelding skjer til nestleder, Maya Haugan for deltakelse i Namdalen og til leder, Tone Ertsås for deltakelse på Innherred. Frist for påmelding settes til den 10.november 2021. 

Velkommen til alle, både nye og gamle medlemmer. 

Hva Skjer?

Forhåndsvarsel

Årsmøte for 2021 vil bli gjennomført 20.mars 2022 kl. 14 ved Tinos Hotell, Namsos.

Eventuelle saker må meldes inn til styret senest 4 uker før årsmøte. Innkallelse kommer. Hilsen Styret. 

FAST TIRSDAGSTREFF!

Minner om at det hver 2.tirsdag i måneden kl. 18.00 arrangeres kaffetreff på lærings og mestringssenteret i Namsos! Dette treffet er åpent for alle medlemmer. Her er det mest fokus på det sosiale, men med åpning for å snakke sammen om sykdommen, og ikke minst treffe andre i samme situasjon.

Utover høsten er det også planlagt ulike temakvelder med fokuset; å leve med ms. Her må man gjerne komme med innspill til aktuelle temaer. På de fleste treffene serveres det kaker og kaffe (på dugnad fra de som deltar) og det loddes ut vin. (husk kontanter-50kr om man ønsker å delta i trekningen)VELKOMMEN

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.