Hopp til hovedinnholdet

Om oss

Innherred og Namdal ms forening er en lokal interesse forening for mennesker med sykdommen multippel sklerose, deres pårørende, familie og andre som har interesse av tilknytning til denne foreningen. 

Lokallaget ble stiftet 06. november 1968. Siden den gang har vi i løpet av 2017 nådd over 200 medlemmer.

Foreningens hovedoppgave er å ivareta samholdet mellom pasienter som lever med denne sykdommen, kunne utveksle erfaringer på tvers og ikke minst sosialt samvær med andre i samme situasjon.

Lokallaget arrangerer i løpet av året ulike turer, sosiale treff, julebord,  tilbud om deltakelse på ulike kurs/konferanser i regi av ms forbundet og bidrar til økt oppmerksomhet omkring sykdommen.

Lokallaget har også en egen ungforening som heter Myelin. Her samles de yngste medlemmene. Det være seg gjennom å møtes på kafe, kino, turer og lignende.

Lokallaget er aktiv på facebook, så følg oss gjerne der eller be om å bli medlem i gruppen Innherred og Namdal ms forening.

Velkommen til alle - nye og gamle medlemmer!

Grasrotandelen

Innherred og Namdal ms forening er aktiv på facebook. Vi har både en egen facebookside og en lukket gruppe hvor medlemmer kan be om bli lagt til

Her er linken til vår facebookside

Sykehuset Namsos

Ms sykepleier May Sidsel Utvik 

Tlf 74215267

Sykehuset Levanger

Ms sykepleier Berit Nonset 

Tlf 74098914

Hva Skjer?

Forhåndsvarsel

Årsmøte for 2021 vil bli gjennomført 20.mars 2022 kl. 14 ved Tinos Hotell, Namsos.

Eventuelle saker må meldes inn til styret senest 4 uker før årsmøte. Innkallelse kommer. Hilsen Styret. 

FAST TIRSDAGSTREFF!

Minner om at det hver 2.tirsdag i måneden kl. 18.00 arrangeres kaffetreff på lærings og mestringssenteret i Namsos! Dette treffet er åpent for alle medlemmer. Her er det mest fokus på det sosiale, men med åpning for å snakke sammen om sykdommen, og ikke minst treffe andre i samme situasjon.

Utover høsten er det også planlagt ulike temakvelder med fokuset; å leve med ms. Her må man gjerne komme med innspill til aktuelle temaer. På de fleste treffene serveres det kaker og kaffe (på dugnad fra de som deltar) og det loddes ut vin. (husk kontanter-50kr om man ønsker å delta i trekningen)VELKOMMEN

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.