Hopp til hovedinnholdet

Ung med MS

Ungkontakt Innherred og Namdal ms forening

Linn Marie Schei

Tlf: 93841933

epost linnen_1986@yahoo.no

Ung med MS?

Lokallaget til Innherred og Namdal ms forening har en egen ungforening ved navn Myelin. Tanken bak denne gruppen er at lokallaget skal ha et eget forum  å tilby unge med ms. 

Vi er en uformell gjeng som av og til møtes over en kopp kaffe, drar på turer, møtes på kurs/konferanser i regi av msforbundet/andre interesseorganisasjoner eller samles sammen med resten av lokallaget. 

Vi har få eller ingen begrensninger i hva vi kan få til sammen, og vi mottar sponsormidler fra hovedlaget. Dette gjør at vi stort sett kan få til ulike aktiviteter uten at det koster så mye for de som er med. 

Vi har et felles utgangspunktet som er at - vi alle har ms eller er i familie med noen med sykdommen. Vi er ikke så veldig mange medlemmer, så vi ønsker oss gjerne  flere. :) 

Synes du det høres ut som et aktuelt treffpunkt for deg så ta gjerne kontakt med ungkontakt - Linn Marie Schei( tlf. 93841933, linnen_1986@yahoo.no) noen andre i styret eller du kan også melde deg inn i vår flotte facebook gruppe som heter myelin

https://www.facebook.com/groups/191618134351397/

Her diskuterer vi litt av hvert rundt sykdommen, utfordringer, smarte triks for å holde oss i sjakk, noe forskning, siste nytt og ikke minst avtaler/ planlegger vi neste treff.  Alder er forøvrig relativt ;) 

Hva Skjer?

Forhåndsvarsel

Årsmøte for 2021 vil bli gjennomført 20.mars 2022 kl. 14 ved Tinos Hotell, Namsos.

Eventuelle saker må meldes inn til styret senest 4 uker før årsmøte. Innkallelse kommer. Hilsen Styret. 

FAST TIRSDAGSTREFF!

Minner om at det hver 2.tirsdag i måneden kl. 18.00 arrangeres kaffetreff på lærings og mestringssenteret i Namsos! Dette treffet er åpent for alle medlemmer. Her er det mest fokus på det sosiale, men med åpning for å snakke sammen om sykdommen, og ikke minst treffe andre i samme situasjon.

Utover høsten er det også planlagt ulike temakvelder med fokuset; å leve med ms. Her må man gjerne komme med innspill til aktuelle temaer. På de fleste treffene serveres det kaker og kaffe (på dugnad fra de som deltar) og det loddes ut vin. (husk kontanter-50kr om man ønsker å delta i trekningen)VELKOMMEN

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.