Hopp til hovedinnholdet

[NY DATO KLAR] Hedda Kise 22.03.22 kl 17.00

HEDDA ER NÅ IGJEN BOOKA PÅ DATO! DEN 22 MARS 17:00 . Førstemann / kvinne opp til 100 Personer!
Foredrag og utstilling: "Hvordan leve ett liv med U-svinger?" 

Påmelding til Guro Horten Solberg på sms 97085509 med navn tlf nr (i tilfelle avlysning…)
Gratis for våre medlemmer!
Åpent for venner og familie også:Vipps da 150kr til 111443 Telemark MS-forening
Kvelden avsluttes med loddsalg, 25kr pr åre/5 loddnummer.
Om du vil: ta med en liten ting til utlodning
Det vil bli servert frukt, twist og kaffi
For Medlemmer med lang reisevei dekker vi overnatting 
VELKOMMEN!

Hvordan komme seg gjennom ulykken -  med øyeblikk av lykke.

Hvordan bruke livskriser og sterke følelser -  for å nå sine mål.

 

I dette inspirerende foredraget vil Hedda Kise sette søkelys på hvordan motgangen i livet ikke bare skal bli noe som bremser deg, men også en kilde til nye spennende veier. Hedda vil dele av sin mentale «verktøykasse» for å takle alvorlig sykdom og livskriser. Verktøy som også kan brukes til å nå drømmer og mål, med eller uten sykdom.

 

Bare 16 år gammel troppet Hedda opp i redaksjonen i Varden og fikk jobb som journalist. 21 år gammel ble hun en av de yngste fast ansatte i NRK noen gang, og 24 år gammel ble hun kjent over hele landet som programleder i God Morgen Norge på TV2. Siden har hun mottatt priser og ledet en rekke programmer på TV. Hun har blitt en anerkjent billedkunstner, tekstforfatter og foredragsholder. De siste årene har hun studert og intervjuet mange lederutviklere og ledere om lederutvikling, coaching og selvledelse.

 

Samtidig har Hedda vært rammet av mye nevrologisk og revmatisk sykdom. Mange husker forsiden av VG som fortalte med store bokstaver at hele Norges Hedda var sendt akutt til Rikshospitalet med hjernesvulst. Få timer etter at hjernesvulsten var blitt oppdaget, lå hun på operasjonsbordet første gang. Det måtte flere operasjoner til, og hun tilbrakte ett år på sykehus og rehabiliteringssentre, borte fra de fire barna sine. Hun måtte trene på det meste, og hun måtte lære seg å leve med store kroniske smerter. På veien fant hun egne teknikker for å få noe positivt ut av det negative i livet.
I foredraget vil hun fortelle om hvordan hun opplevde å "miste alt" og hvordan sykdommen slukte hele hennes tilværelse, men også hvordan hun lærte seg å leve med en kropp som ikke alltid samarbeider og hvordan hun etter hvert lærte seg å spille på lag med kroppen, slik at hun kunne nå stadig nye, spennende mål. Hedda presenterer ulike mentale verktøy og forteller deg med konkrete eksempler fra eget eller andres liv, hvordan du bruker verktøyene slik at du kan nå mål du ellers ikke ville klart. Teknikker som gir deg håp, kraft og glede.

 

Hedda Kises kunstneriske arbeider selges på gjennom flere gallerier i Norge, Sverige og Danmark, blant annet gjennom de anerkjente galleriene Fine Art og Artgate. Vi i Telemark MS-forening har nå gleden av å kunne tilby en egen salgsutstilling av Hedda Kises bilder, kun for de fremmøtte denne kvelden, hvor Hedda vil donere 10 prosent av inntektene direkte tilbake til foreningen. Foredraget vil være i lokalet der utstillingen til Hedda Kise henger.

Hva skjer?

Vi har fått ny webadresse: http://telemarkms.no
    

Medlemsmøte 
Tirsdag 30.08.22 KL 18.00
Vi markerer nasjonal MS dag!

Byløpet 24.09.22
[Mer info]

Medlemsmøte
Tirsdag 27.09.22 KL 18.00
Info om kosthold

Ung kickoff 2022
01.10.22-02.10.22
Fritidsparken Skien
[Mer info]

Kaffetreff i Porsgrunn

Vi er en gjeng på 3 til 4 personer som møtes fast på Kaffe og The Spesialen i Porsgrunn på tirsdager og torsdager fra kl.11:00 til ca kl.12:30. Kom gjerne innom å slå av en prat : )

MSpodden

MSpodden – tips og råd for en bedre hverdag

MS-forbundet anbefaler MSpodden til alle som er rammet og berørt av MS. Fordelen med en podcast er at du kan lytte til den når som helst. MSpodden deler nyttig informasjon om noe som berører så mange. Helsepersonell kan også ha nytte av denne podcasten.

Http://www.mspodden.no

Rettighetstelefonen

Vi minner om MS-forbundets rettighetstelefon hvor personer med MS og pårørende kan få råd og veiledning. Telefonen betjenes av Bente Skog som er klinisk sosionom og par-/ familieterapeut. 

Telefonen er betjent mandag fra kl. 16.00 til kl. 19.00. Mobil: 44 21 85 30
Mail kan også benyttes: bente@ms.no.

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.