Hopp til hovedinnholdet

Bilder fra 40 års jubileet 2008

Vel 50 feststemte og pent kledde medlemmer var samlet på Quality Hotel Leangkollen i Asker til jubileumsmiddag for 40 års eksistens av Asker og Bærum MS-Forening.

Etter en for friskende velkomstdrink i peisestuen fikk vi servert lettrøkt ørret med salat, saus vierge og grissini som forrett med en Laroche Chardonnay som leskende følge.

Confit av andelår med sesongens grønnsaker, stekte poteter og appelsinsmør til hovedrett accompagnement av Barberra d'Asti DOC.

Til dessert fikk vi créme brûlée servert med bringebærmousse.
Nestleder Øystein Winje ledet oss elegant gjennom "programmet" som kveldens toastmaster med "åndelig leder" som sufflør.

Noen sanger ble sunget mellom munnfullene.

Svein Grindstad, leder av styret i MS-Forundet, var invitert til vår julieumsmiddag. Han kunne dessverre ikke komme pga schub. I stedet stakk general sekretær Mona Enstad en raks tur innom, kom med noen rosende ord om Asker og Bærums fremragende jobb for sine medlemmer og hadde med en rød rose til alle som var tilstede.

En blomst hver ble delt ut til de trofaste loddpinneguttene: Morten Caspersen, Erinar Lohne, Tom Kvarme og Oddvar Sandvold - samt en stor applaus !

Kiwanis Brygrin v/Svanhild Walund var invitert som en velfortjent takk for all den hjelp og støtte vi i foreningen får på ethvert medlemsmøte i form av smøring av smørbrød og kaffe og servering. Som tilgjengjeld takket for invitasjonen og påpekte at det bare var moro å være sammen med og hjelpe oss - så positive uansett hvordan vi hadde det og ikke nok med det - de overrakte av gave på 5.000,- kr!!

Liv Kjersti, en av veteranene blandt oss, tok oss med på en liten historisk rundreise !!

Legestanden var også representert ved nevrolog Christian Lund fra Rikshospitalet, som også holdt en munter tale hvor han bl a nevnte at det var "slåsskamp" om å gå visitt til de mørke søte MS-syke damene ..

Kafe avec ble servert i Leangkollens koselige salonger og praten gikk livlig til siste slutt

Under middagen ble vi knipset av Budskikka som stakk innom, samt av alle medlemmene som ville forevige en minnerik og koselig stund.

Kaffetreff

Hver mandag kl 12.15 på 

4 Årstider, Slependen

Gåtur på Kalvøya

Hver onsdag kl.12 møtes vi på Kalvøyasiden av broen og går en liten runde. Ta med egen matpakke og drikke til sosial hygge etter gåturen.

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.