Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrettbilde av Tove
Har MS

Bli kjent med Tove

Jeg er veldig glad i friluftsliv, særlig toppturer, turorientering, plukke sopp og besøke DNT-hytter. Jeg spiller også i korps, elsker å gå på konserter, spille brettspill og å henge med de to fantastiske barna mine.

Portrett av Asgeir Berg
Pårørende

Bli kjent med Asgeir

Jeg elsker å stelle i hagen, eller være ute på tur i skogen og fjellet. Jeg liker å lese, og er glad i historie. Som person er jeg rolig, empatisk og lyttende.

Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Annichen

Jeg liker å tilbringe tid med familie og venner, strikke, gå turer eller å dra på konserter/festivaler. Som person er jeg positiv, omsorgsfull og tålmodig.

Portrett av Katrine
Har MS

Bli kjent med Katrine

Jeg liker å være med familie og venner, og trives både alene og med andre rundt meg. Jeg liker å gå turer og å være aktiv, og trener sammen med andre med MS to ganger i uken. Jeg tror jeg er en god samtalepartner, og er komfortabel med å snakke om det meste.

Portrettbilde av Bente
Pårørende

Bli kjent med Bente

Jeg liker å være aktiv i foreninger og lag, og jeg er med å driver et grendehus. I tillegg er jeg glad i å lese. Som person er jeg blid og fornøyd, til tross for livets utfordringer.

Portrett av Cathrine Færden
Har MS

Bli kjent med Cathrine

Jeg liker å lese, gå turer, strikke og være med familien min og venner. Som person er jeg veldig sosial og stort sett i godt humør.

Portrettbilde av Mari
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Mari

Jeg er glad i klær og både strikker og syr. Jeg har hund og er mye ute i friluft. Som person er jeg blid og aktiv. Jeg får mye energi av å være rundt andre mennesker.

Portrett av Ellen
Har MS

Bli kjent med Ellen

Jeg liker å strikke, jobbe i hagen, høre på musikk, lese og være med familien. Jeg er en positiv og glad dame.

Portrett av Rebecca Pedersen
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Rebecca

Jeg er en sosial person som liker å lage mat, drive i hagen og være med hunden min. Jeg er veldig glad i å mæte nye mennesker.

Portrettbilde av Jørn Hellerud
Har MS

Bli kjent med Jørn

Jeg liker å holde meg aktiv og være sammen med familien min. Jeg er blid, snill og løsningsorientert.