Hopp til hovedinnholdet

Her finner du MSpodden!

MSpodden er en podkastserie for deg som har MS eller som kjenner noen med MS. Her får du informasjon om hvordan MS kan påvirke kroppen, samt tips og råd for en bedre hverdag.

Det kommer stadig ny kunnskap om MS, og i hver episode tar noen av landets fremste leger og eksperter opp aktuelle temaer og problemstillinger. MSpodden er et initiativ fra Biogen for å gi mer informasjon om MS. Programleder er Ole André Sivertsen.

Alle episodene finner du her 

MSpodden – tips og råd for en bedre hverdag

Hvordan er det å ha MS og hvordan kan det påvirke kroppen? I MSpodden får du informasjon og konkrete tips og råd som kan gjøre hverdagen bedre. Noen av landets fremste eksperter forteller om alt fra fatigue og familieplanlegging til vannlating og kosthold.

Å få MS er en påkjenning både for den som er syk og folk rundt. De fleste ønsker informasjon om hvordan MS kan påvirke kroppen og hvordan man kan leve best mulig med sykdommen.

– Det er noe helt annet å få MS i dag enn bare for noen få år siden og forskningen går fremover. Samtidig ser vi at informasjonsbehovet er stort. I en av episodene av MSpodden forteller vi om utviklingen på området, våre erfaringer og hvordan du kan få en bedre hverdag ved å møte andre som lever med MS. Det sier Eva Høili, organisasjonsrådgiver i MS-forbundet.

MSpodden intervjuer fageksperter

Internett er en jungel av informasjon om sykdommer og helse, og det er ikke alltid lett å vite hva som er riktig. Noen stoler mest på hva de leser på nettet, mens andre lytter mest til legene. Uansett er det krevende å holde seg oppdatert. MSpodden skal være et sted der du kan være trygg på at informasjonen er kvalitetssikret og oppdatert!

I MSpodden intervjuer programleder Ole André Sivertsen noen av landets fremste leger og eksperter på MS. Hver episode tar for seg aktuelle temaer og problemstillinger. MSpodden er for både pasienter og pårørende, men også for helsepersonell.

Hør og abonner på MSpodden

MSpodden finnes både på Spotify og Soundcloud. Husk å abonner slik at du får med deg alle episodene etter hvert som de blir lansert.

MSpodden er i regi av Biogen og målet er å gi økt kunnskap og forståelse om hvordan det er å leve med MS.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.