Hjem / Aktuelt / Vi ringer deg for en verden uten MS

Vi ringer deg for en verden uten MS

Har du blitt oppringt av Dialog Norge på vegne av MS-forbundet? I perioden februar-mai ringer vi våre støttespillere for å fortelle mer om arbeidet vårt og hvordan du kan gjøre enda mer for MS-saken. Blir du månedlig giver får du vår fine t-skjorte med budskapet FOR EN VERDEN UTEN MS💙

Bilde av en hånd som holder en blå telefon. Rosa bakgrunn.

Vi er stolte over å meddele at takket være generøse givere har vi to år på rad kunnet gjøre rekordstore bevilgninger til norske MS-forskere!
I år deler vi ut hele 1.5 millioner igjen til forskning på MS til norske forskere. Det gjør oss stolte og ydmyke over å kunne si at vi sammen med giverne er en viktig del av det å jobbe frem mer kunnskap om sykdommens årsak. Det er kunnskap som gir oss håp om nye behandlingsmetoder i fremtiden. Og håp om en verden uten MS.

Vi vet at uten generøse givere ville det ikke vært mulig å oppnå dette resultatet. Tusen hjertelig takk!

Men vi gir oss ikke der.

For at de som lever med sykdommen og de som rammes i framtiden skal få best mulig hjelp så trenger vi mer penger til MS-saken. Vi trenger mer forskning på MS som vil gi bedre hjelp, raskere. Mer informasjonsarbeid, flere kurs og større gjennomslag politisk. For å klare dette trenger vi litt ekstra hjelp og flere bidragsytere.

Vi ringer deg

I perioden februar-mai ringer vi deg som støtter MS-forbundet for å spørre om du vil være med å gjøre enda mer for de som lever med MS og deres pårørende. Til oppdraget har vi engasjert telemarketingbyrået Dialog Norge som er spesialister på rekrutterings- og lojalitetssamtaler for humanitære- og interesseorganisasjoner. Håper våre kommunikatører blir tatt godt imot.

Bli fast giver - få t-skjorte

Blir du månedlig giver får du vår fine t-skjorte med budskapet FOR EN VERDEN UTEN MS💙 

FAQ