Hopp til hovedinnholdet

Viktig informasjon om NEVROVAX

Har du fått invitasjon til Nevrovax-studien eller vil ha tilsendt invitasjonsbrev? Her finner du viktig informasjon fra studieledelsen. 

Covid-19-pandemien er en av vår tids største utfordringer. Store utfordringer løses best i felleskap, det er derfor etablert et nasjonalt samarbeid for å undersøke om pasienter i Norge med MS oppnår ønsket beskyttelse av vaksinene. Nevrovax, som opprinnelig var et lokalt tilbud for pasienter i Oslo og Kristiansand, er nå utvidet og er en landsdekkende vaksinestudie. I forbindelse med den nasjonale utvidelsen har mange (over 10400 pasienter med MS over hele landet), også de som allerede var med i studien fra før av, mottatt invitasjonsbrev via Norsk MS register og biobank. Alle pasienter med MS, også de som ikke er registrerte i Norsk MS register og biobank, har mulighet til å delta i studien. Vi ber alle pasienter som ønsker å delta i Nevrovax, men ikke har fått invitasjonsbrev ennå, om å henvende seg til oss via epost (se under).

Studieledelsen ber alle, også de som var med i studien fra før av, om å lese oppdatert samtykke og svare på den elektroniske spørreskjemaet som åpnes etter signering av samtykkeskjemaet. Skriv ut og bruk den tilsendte rekvisisjonen når du tar blodprøve. Alle pasienter med MS er hjertelig velkommen i studien, også de som ble fullvaksinerte for over 12 uker siden, samt de som ikke bruker sykdomsmodulerende medisiner.

Ta gjerne kontakt med Marton König ved spørsmål på e-post (makoni@ous-hf.no) eller via studietelefonen (988 67 505).

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.