Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrettbilde av Cecilie Moe Andersen.
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Cecilie

I hverdagen liker jeg å være med familie og venner, og jeg liker å trene når kroppen tillater det. Som person er jeg omsorgsfull, tålmodig og snill.

Portrettbilde av Marthe Morland.
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Marthe

Jeg er en rolig person som er glad i å bli kjent med nye mennesker. På fritiden liker jeg å gå tur, fotografere, spille brettspill, lese og se film og så er jeg veldig glad i å reise.

Portrettbilde av Even Soldal Jensen.
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Even

I hverdagen går det i jobb, familie, håndball og trening. Som menneske er jeg engasjert, veldig glad i mennesker og jeg jakter mestringsfølelse og positive hendelser.

Portrettbilde av Stina Oddan.
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Stina

I hverdagen så liker jeg å trene, jobbe og å være med venner. Som person vil jeg si at jeg bryr meg om de rundt meg og at jeg er en person med bein i nesa.

Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Miriam

Jeg liker å trene og å være kreativ. Jeg går mye på tur og er sammen med familie og venner. Som person så er jeg raus, ærlig, direkte og empatisk.