Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrett av Solgunn Asmyrh Lindtveit
Pårørende

Bli kjent med Solgunn

Jeg vil beskrive meg selv som en omsorgsfull person. På fritiden liker jeg å fiske.

Portrettbilde av Monica
Har MS

Bli kjent med Monica

På fritiden er jeg ungdomsarbeider i menigheten jeg tilhører, noe jeg har holdt på med i 21 år. I tillegg sitter jeg i styret i Mandal og omegn MS-forening og i styret i Region Sør-Øst.

Portrett av Bjørg Lohne
Har MS

Bli kjent med Bjørg Lohne

Jeg liker å synge, strikke, jobbe i grønnsakshagen min og delta i aktiviteter i lokalmiljøet. Jeg er opptatt av natur og miljø.

Portrett av Lise
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Lise

Jeg liker å trene, dra på kafé og være med venner og familie. Som person er jeg en blidfis. Jeg liker å prate om det som er gøy, og det som er vanskelig.

Portrett av Cathrine
Har MS, Pårørende, Under 40 år

Bli kjent med Cathrine

Jeg er tålmodig og opptatt av at de jeg møter skal føle seg trygge og sett. Jeg liker å synge og danse, se på serie og ta bilder.

Portrett Hans Magne Aasmyhr
Har MS

Bli kjent med Hans Magne

Jeg er en veldig positiv person. I fritiden liker jeg å være ute i skog og mark.

Portrett av Trude Fenne
Har MS

Bli kjent med Trude

Eg er sosial, positiv, inkluderande, utadvent og allsidig. Eg likar å være med familie og venner, gå fjellturar, strikke og trene. Det er viktig å sette pris på dei små gledene i kvardagen.

Portrettbilde av Melvin Hjort.
Pårørende

Bli kjent med Melvin

Jeg er en egnasjert og uhøytidelig person, som er lett å komme i kontakt med. I hverdagen liker jeg golf, kafebesøk, campingliv og turer i inn og utland.

Portrettbilde av Cecilie Moe Andersen.
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Cecilie

I hverdagen liker jeg å være med familie og venner, og jeg liker å trene når kroppen tillater det. Som person er jeg omsorgsfull, tålmodig og snill.

Portrettbilde av Lillian Iversen.
Har MS

Bli kjent med Lillian

Jeg er en sosial person som liker å møte nye folk. Jeg liker å være mye ute i naturen, og å nyte den gode samtalen. Jeg er tilgjengelig for de som trenger noen å prate med.