Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrettbilde av Sverre Mykland
Pårørende

Bli kjent med Sverre

Jeg er en mann som er glad i å ha familie og venner rundt meg, og som liker tur og hverdagsliv. Jeg liker meg godt i både skog og skjærgård, men lykken kan også være en god krim med kona i nabosofaen.

Har MS

Bli kjent med Bent Harald

I det daglige blir det mye trening og turer for å holde kroppen i form. Liker å snekre og stelle i hagen, og bruke tid med familie og barnebarn. Som person er jeg pålitelig, raus og omsorgsfull.

Portrettbilde av Christoffer Aasen Johannessen
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Christoffer

På fritiden liker jeg å være aktiv sammen med venner og familie, eller å slappe av med en god film eller serie. Jeg har to døtre på 2 og 8 år, og samboer. Jeg trener mye på sykkel og spiller frisbeegolf. Som person er jeg positiv og sosial.

Pårørende

Bli kjent med Eilif

Jeg er pensjonist, men arbeider 60 %. På fritiden har jeg fritidseiendommer som jeg liker å pusle med, samt å drive med jakt og fiske. Jeg er glad i mennesker og liker å være med venner og familie.

Portrett av Solgunn Asmyrh Lindtveit
Pårørende

Bli kjent med Solgunn

Jeg vil beskrive meg selv som en omsorgsfull person. På fritiden liker jeg å fiske.

Portrettbilde av Monica
Har MS

Bli kjent med Monica

På fritiden er jeg ungdomsarbeider i menigheten jeg tilhører, noe jeg har holdt på med i 21 år. I tillegg sitter jeg i styret i Mandal og omegn MS-forening og i styret i Region Sør-Øst.

Portrett av Bjørg Lohne
Har MS

Bli kjent med Bjørg Lohne

Jeg liker å synge, strikke, jobbe i grønnsakshagen min og delta i aktiviteter i lokalmiljøet. Jeg er opptatt av natur og miljø.

Portrett av Lise
Har MS, Under 40 år

Bli kjent med Lise

Jeg liker å trene, dra på kafé og være med venner og familie. Som person er jeg en blidfis. Jeg liker å prate om det som er gøy, og det som er vanskelig.

Portrett av Cathrine
Har MS, Pårørende, Under 40 år

Bli kjent med Cathrine

Jeg er tålmodig og opptatt av at de jeg møter skal føle seg trygge og sett. Jeg liker å synge og danse, se på serie og ta bilder.

Portrett Hans Magne Aasmyhr
Har MS

Bli kjent med Hans Magne

Jeg er en veldig positiv person. I fritiden liker jeg å være ute i skog og mark.