Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrett av Katrine
Har MS

Bli kjent med Katrine

Jeg liker å være med familie og venner, og trives både alene og med andre rundt meg. Jeg liker å gå turer og å være aktiv, og trener sammen med andre med MS to ganger i uken. Jeg tror jeg er en god samtalepartner, og er komfortabel med å snakke om det meste.

Portrettbilde av Bente
Pårørende

Bli kjent med Bente

Jeg liker å være aktiv i foreninger og lag, og jeg er med å driver et grendehus. I tillegg er jeg glad i å lese. Som person er jeg blid og fornøyd, til tross for livets utfordringer.

Portrett av Ellen
Har MS

Bli kjent med Ellen

Jeg liker å strikke, jobbe i hagen, høre på musikk, lese og være med familien. Jeg er en positiv og glad dame.

Portrett av Arve Josefsen
Har MS

Bli kjent med Arve

I hverdagen går mye av tiden til å jobbe og å være far og ektemann. Jeg er også veldig glad i å spille golf. Som person er jeg tillitsfull og nysgjerrig.