Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Portrettbilde av Sverre Mykland
Pårørende

Bli kjent med Sverre

Jeg er en mann som er glad i å ha familie og venner rundt meg, og som liker tur og hverdagsliv. Jeg liker meg godt i både skog og skjærgård, men lykken kan også være en god krim med kona i nabosofaen.

Har MS

Bli kjent med Bent Harald

I det daglige blir det mye trening og turer for å holde kroppen i form. Liker å snekre og stelle i hagen, og bruke tid med familie og barnebarn. Som person er jeg pålitelig, raus og omsorgsfull.

Pårørende

Bli kjent med Eilif

Jeg er pensjonist, men arbeider 60 %. På fritiden har jeg fritidseiendommer som jeg liker å pusle med, samt å drive med jakt og fiske. Jeg er glad i mennesker og liker å være med venner og familie.

Portrett av Cathrine
Har MS, Pårørende, Under 40 år

Bli kjent med Cathrine

Jeg er tålmodig og opptatt av at de jeg møter skal føle seg trygge og sett. Jeg liker å synge og danse, se på serie og ta bilder.

Portrett av Trude Fenne
Har MS

Bli kjent med Trude

Eg er sosial, positiv, inkluderande, utadvent og allsidig. Eg likar å være med familie og venner, gå fjellturar, strikke og trene. Det er viktig å sette pris på dei små gledene i kvardagen.

Portrettbilde av Lillian Iversen.
Har MS

Bli kjent med Lillian

Jeg er en sosial person som liker å møte nye folk. Jeg liker å være mye ute i naturen, og å nyte den gode samtalen. Jeg er tilgjengelig for de som trenger noen å prate med.

Portrettbilde av Rita Hauan.
Har MS

Bli kjent med Rita

På fritiden liker jeg å være med familie og venner, samt å trene. Jeg er veldig glad i turer i skog og fjell. Jeg er kristen og anser meg selv om en positiv person.