Hjem / Finn en likeperson

Noen å snakke med

Er du ny med MS-diagnosen, eller du har hatt diagnosen en stund og føler det er mange ubesvarte spørsmål som gjenstår? Er du pårørende eller venn med noen som har MS, og trenger noen å prate med? Her kan du finne engasjerte likepersoner som kan hjelpe deg videre.

Livet med MS

Våre likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med MS eller som pårørende. Likepersoner kan ikke gi råd om medisiner, men de lytter gjerne og kan dele av egne erfaringer.

Pårørende

Bli kjent med Bente Helene

Jeg liker å lese, periodevis, og er glad i å strikke litt. Jeg gir gjerne av meg selv og jeg har vært pårørende i mange år. Selv om jeg nå har blitt alene, er jeg fortsatt en pårørende inni meg.

Portrett av Asgeir Berg
Pårørende

Bli kjent med Asgeir

Jeg elsker å stelle i hagen, eller være ute på tur i skogen og fjellet. Jeg liker å lese, og er glad i historie. Som person er jeg rolig, empatisk og lyttende.

Portrettbilde av Gro
Har MS

Bli kjent med Gro

Jeg er utdannet sosionom og jobber innenfor "livsmestring og avhengighet". Jeg tror at sosionombakgrunnen min er veldig nyttig som likeperson. I tillegg er jeg veldig glad i å strikke, og må alltid ha noe mellom hendene. Jeg er også aktiv innenfor lokalpolitikken.

Portrettbilde av Pål
Har MS

Bli kjent med Pål

Jeg liker å arbeide, så identifiserer meg godt med låten "Ærbeskær". Jeg kjører veteranmoped og er glad i å sykle. Jeg har tre gutter og jobber 100% som ingeniør.

Portrett av Katrine
Har MS

Bli kjent med Katrine

Jeg liker å være med familie og venner, og trives både alene og med andre rundt meg. Jeg liker å gå turer og å være aktiv, og trener sammen med andre med MS to ganger i uken. Jeg tror jeg er en god samtalepartner, og er komfortabel med å snakke om det meste.

Portrettbilde av Bente
Pårørende

Bli kjent med Bente

Jeg liker å være aktiv i foreninger og lag, og jeg er med å driver et grendehus. I tillegg er jeg glad i å lese. Som person er jeg blid og fornøyd, til tross for livets utfordringer.

Portrett av Cathrine Færden
Har MS

Bli kjent med Cathrine

Jeg liker å lese, gå turer, strikke og være med familien min og venner. Som person er jeg veldig sosial og stort sett i godt humør.

Portrett av Aleksander
Har MS, Pårørende, Under 40 år

Bli kjent med Aleksander

I mine hverdager så liker jeg å være kreativ. Jeg lager figurer i betong, dyrker blomster og grønnsaker i sesong, gamer og streamer en del på kveldstid. I tillegg er jeg glad i foto.

Portrettbilde av Elin
Har MS

Bli kjent med Elin

Jeg liker å bruke tid med familien. Barn og barnebarn er veldig viktig for meg. Jeg er veldig interessert i å lytte til andres historie og prøver alltid å se positivt på ting.

Portrettbilde av Mari-Anne
Har MS

Bli kjent med Mari-Anne

Jeg er interessert i veteranbiler og å være med de jeg er glad i. Som person er jeg nerdete, ekstrovert og introvert.